Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο Jeep Comanche δεν αποκλείεται να αποτελεί προπομπό του μελλοντικού Pick-Up της Jeep που θα παρουσιαστεί προς το τέλος του 2017.

Το εν λόγω πρωτότυπο βασίζεται στο Jeep Renegade ωστόσο φέρει αυξημένο μεταξόνιο κατά 1.524 χλστ. και χώρο φόρτωσης με αντίστοιχο ωφέλιμο μήκος.

7 πρωτότυπα Pick-Up

2.265 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2016)

H Jeep σε συνεργασία με την Mopar παρουσίασαν πρόσφατα επτά διαφορετικά πρωτότυπα μοντέλα Pick-Up εκ των οποίων, το Comanche συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι το νέο Jeep Wrangler Pick-Up!

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Fiat Chrysler Automotive, κ. Sergio Marchionne, έχει επιβεβαιώσει και επίσημα πως η Jeep θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Pick-Up προς το τέλος του 2017.

Με αυτό ως δεδομένο, η παρουσίαση μιας σειράς πρωτότυπων Pick-Up οχημάτων της Jeep πρόσφατα για το «Easter Jeep Safari» που θα διεξαχθεί από 19 – 27 Μαρτίου στη πολιτεία της Γιούτα (Utah), είναι πολύ πιθανόν να «καμουφλάρει» την πρώιμη μορφή του μελλοντικού εκπροσώπου της εταιρείας που θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη 2ετία.

Μεταξύ των πρωτότυπων μοντέλων «Crew Chief 715», «Shortcut», «Renegade Commander», «Comanche», «Trailcat», «FC 150» και «Trailstorm», το «Comanche» είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της σχεδίασης του αμαξώματος του.

Σε ότι αφορά στο πρωτότυπο Comanche, η Jeep ανακοινώνει πως έχει να επιδείξει αυξημένο μήκος μεταξονίου κατά 1.524 χλστ. σε σχέση με τις εκδόσεις παραγωγής του Renegade, όσο δηλαδή είναι και το μήκος του χώρου φόρτωσης που φέρει το εν λόγω πρωτότυπο.