Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όλα τα mini-vanette της αγοράς

3.196 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2008)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλους τους εκπροσώπους των mini-vanette, μιας ιδανικής κατηγορίας επαγγελματικών οχημάτων για ενδοαστικές μετακινήσεις. Στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούνται 6 μοντέλα με κόστος από 10.840 €.

Στο τεύχος Νο9 του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί μην χάσετε την εκτενή παρουσίαση όλων των mini-vanette της ελληνικής αγοράς.

Πρόκειται ουσιαστικά για την μικρότερη –σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες- κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών και οι εκπρόσωποι της ουσιαστικά αποτελούν διασκευασμένες εκδόσεις αντίστοιχων επιβατικών οχημάτων.

Με κόστος αγοράς που ξεκινά από τα 10.840 € ανάλογα με το μοντέλο, οι εκπρόσωποι της κατηγορίας είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία βάρους έως και 575 κιλών και προσφέρουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 1,579 κ.μ.

Στα θετικά χαρακτηριστικά των εν λόγω οχημάτων συγκαταλέγεται η πολύ μεγάλη ευελιξία κατά την κίνηση εντός της πόλης καθώς επίσης και το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης χάρη στους μικρούς σε κυβισμό κινητήρες.

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά θα βρείτε μια εκτεταμένη παρουσίαση όλων των στοιχείων που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τα εν λόγω οχήματα όπως τεχνικά χαρακτηριστικά, διαστάσεις, βάρη, διαστήματα σέρβις, εγγυήσεις, χρηματοδοτήσεις καθώς και το επίπεδο του εξοπλισμού των βασικών εκδόσεων στα παρακάτω οχήματα:

-Citroen C2 Entreprise
-Fiat Punto Van
-Ford Fiesta Van
-Opel AstraVan
-Opel CorsaVan
-Peugeot 207 Enterprise