Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το κόστος συντήρησης σε 17 μοντέλα

3.777 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2008)

Μη χάσετε στο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί μια μεγάλη έρευνα που αφορά στο κόστος συντήρησης των 17 πιο δημοφιλών εκπροσώπων της κατηγορίας των Ταξί, καθώς και μια λεπτομερή παράθεση του κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας που απαιτούνται.

Όσα μοντέλα προορίζονται για Ταξί, πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις και αυτό εξαιτίας της ιδιαιτερότητας στη χρήση τους, δηλαδή εξαιτίας του ότι διανύουν ημερησίως περισσότερα από 400 χλμ. κάτω από αντίξοες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αυτή η ιδιαιτερότητα επιτάσσει χαμηλό κόστος συντήρησης (αλλά και χρήσης) και φυσικά πάνω απ’όλα αξιοπιστία. Το κόστος συντήρησης που θα κληθεί να καταβάλλει ο υποψήφιος αγοραστής ενός ΤΑΧΙ δεν θα πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αλλά θα πρέπει να κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια και σε συνδυασμό με το κόστος της καθημερινής χρήσης του αυτοκινήτου, να μην τον επιβαρύνουν και τον φέρνουν σε δυσμενή θέση.

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στο συγκεκριμένο θέμα και στα πλαίσια που ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, το Auto Τρίτη Επαγγελματικά συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει στο τεύχος που κυκλοφορεί, αναλυτικά και εμπεριστατωμένα το κόστος συντήρησης 17 εκπροσώπων της συγκεκριμένης κατηγορίας, με την υποσημείωση που χαρακτηρίζει αντίστοιχες έρευνες, ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και πιθανό να διαφέρουν ανάλογα με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αξιολογήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις after sales υπηρεσίες που προσφέρουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες και να διαμορφώσετε μια σχετικά πιο εμπεριστατωμένη εικόνα.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως στην μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε το Auto Τρίτη Επαγγελματικά συγκεντρώσαμε στοιχεία για ακόλουθα μοντέλα:

-Chevrolet Epica
-Kia Magentis
-Peugeot 407
-Mercedes-Benz B-Class
-Mercedes-Benz C-Class
-Mercedes-Benz E-Class
-Mercedes-Benz S-Class
-Skoda Octavia5
-Skoda Octavia Tour
-Skoda Superb
-Toyota Avensis
-Toyota Corolla
-Toyota Corolla Verso
-Toyota Prius
-VW Jetta
-VW Passat
-VW Touran