Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Vanette με τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης

4.334 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2009)

Η κατηγορία των Vanette αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες σε οχήματα με σχετικά περιορισμένες διαστάσεις. Με τον πήχη ολοένα ψηλότερα, συγκεντρώσαμε τους εκπροσώπους των Vanette με τον μέγιστο δυνατό χώρο φόρτωσης.

Προκειμένου να προσφέρουμε όσο τον δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το www.autotritipro.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πέντε κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας των Vanette, αναφορικά με τον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης. Στην συγκεκριμένη λίστα φιλοξενούνται τα VW Caddy Maxi, Citroen Berlingo Long, Fiat Doblo Cargo Maxi, Peugeot Partner και Ford Transit Connect, τα οποία επιδεικνύουν αξιοζήλευτο συνδυασμό μεταφορικών δυνατοτήτων σε σχέση με τις εξωτερικές τους διαστάσεις.

VW Caddy Maxi
Με χώρο φόρτωσης ο οποίος ανέρχεται στα 4,2 κ.μ., δικαιωματικά βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Η πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης είναι σχετικά εύκολη υπόθεση χάρη στις δύο πλευρικές θύρες πλάτους 700χλστ. και στην ασύμμετρη δίφυλλη πίσω πόρτα η οποία ανοίγει σε γωνία έως 180ο μοιρών. Να σημειωθεί επίσης ότι το συνολικό ωφέλιμο φορτίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 800 κιλά.

Citroen Berlingo Long
Οι εκδόσεις Long του Γαλλικού μοντέλου επιδεικνύουν αυξημένο μήκος αμαξώματος κατά 250 εκ. (4.628 χλστ.) σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του, χάρη στο αυξημένο μήκος του οπίσθιου προβόλου. Αυτό έχει ως συνέπεια την αντίστοιχη αύξηση του μήκους του χώρου φόρτωσης, με τον μέγιστο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης να ανέρχεται στα 4,1 κ.μ. Αντίστοιχα το μέγιστο επιτρεπόμενο ωφέλιμο φορτίο ορίζεται στα 746 κιλά.

Fiat Doblo Cargo Maxi
Με συνολική χωρητικότητα 4,0 κ.μ., διαστάσεις χώρου φόρτωσης 2.060 x 1.470 x 1.305 χλστ. (μήκος x πλάτος x ύψος) και ωφέλιμο φορτίο το οποίο αγγίζει τα 850 κιλά, το Fiat Doblo Maxi είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της πλειοψηφίας των επαγγελματιών, ενώ παράλληλα το κόστος αγοράς του παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Peugeot Partner
Ο συνολικός όγκος του χώρου φόρτωσης του γαλλικού μοντέλου μπορεί να φτάσει τα 3,7 κ.μ και η πρόσβαση σε αυτόν πραγματοποιείται εύκολα χάρη στις πίσω πόρτες και τις δύο συρόμενες πλαϊνές. Το ωφέλιμο φορτίο και σε αυτή την περίπτωση ανέρχεται περί τα 850 κιλά.

Ford Transit Connect
Η τετραγωνισμένη σχεδίαση του Transit Connect επιδρά θετικά και στον συνολικό ωφέλιμο όγκο του χώρου φόρτωσης ο οποίος φτάνει στα 3,67 κ.μ. για την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο. Η φόρτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί από την δίφυλλη πίσω πόρτα και από την συρόμενη πλαϊνή (προαιρετικά και αριστερή), ενώ το συνολικό ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 825 κιλά.