Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Value for Money Ταξί της αγοράς

3.270 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2009)

Το κόστος αγοράς ενός Ταξί επηρεάστηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- από την κατά 50% μείωση του ΕΤΤ, δίνοντας την ευκαιρία στον υποψήφιο επαγγελματία οδηγό να επιλέξει μέσα από πληθώρα επιλογών και προτάσεων. Το autotritpro.gr σας παρουσιάζει τα 5 πιο προσιτά μοντέλα της κατηγορίας.

Η μείωση του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την αγορά των επαγγελματικών οχημάτων και δη την κατηγορία των Ταξί. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις 5 Value for Money προτάσεις της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία των Ταξί.

VW Jetta με κόστος από 18.600€

Το VW Jetta αποτελεί μια αρκετά καλή επιλογή στην γκάμα των Ταξί της VW, η οποία ξεχωρίζει για την στιβαρή και κομψή σχεδίαση της, για την ποιότητα κατασκευής της, τον πλούσιο εξοπλισμό και την άνετη και ασφαλή οδική συμπεριφορά, ενώ παράλληλα μπορεί να συνδυάσει οικονομία καυσίμου και μείωση εκπομπής ρύπων.

Toyota Corolla με κόστος από 21.000€

Το Toyota Corolla εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή και αξιόλογη πρόταση της ελληνικής αγοράς χάρη στην αξιοπιστία που επιδεικνύει σε όλους τους τομείς και κυρίως σε αυτόν των μηχανικών μερών, την ποιότητα , την άνεση, το καλό επίπεδο εξοπλισμού και την αρκετά ανταγωνιστική τιμή.

Chevrolet Epica με κόστος από 21.210€

Όμορφο, κομψό και καλαίσθητο σχεδιαστικά, το Chevrolet Epica αποτελεί ένα πολυτελές sedan με αρκετά μεγάλους σε διαστάσεις διαθέσιμους χώρους, υψηλό επίπεδο άνεσης και εξοπλισμού και αρκετά ικανοποιητικές επιδόσεις.

VW Touran με κόστος από 21.720€

Στην γκάμα των ταξί της VW συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και πολυμορφικό μοντέλο, το κομψό διακριτικά δυναμικό Touran, με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γερμανικής εταιρείας όπως η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υλικών, το άψογο φινίρισμα και οι μεγάλοι χώροι για τους επιβάτες, να μην απουσιάζουν.

Toyota Avensis με κόστος από 22.500€

Το Avensis αποτελεί ένα πολυτελές και ταυτόχρονα αξιόπιστο sedan Ταξί, το οποίο συνδυάζει υψηλά επίπεδα άνεσης και εξοπλισμού, προσεγμένο και ποιοτικό εσωτερικό, αρκετά καλή οδική συμπεριφορά, άνετους προσφερόμενους χώρους, καθώς και διαχρονικά καλαίσθητη σχεδίαση.