Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις Van

4.290 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2009)

Η κατηγορία των Van αποτελεί μια αρκετά δημοφιλή κατηγορία, με σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά, η οποία καλύπτει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, αποτελώντας μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση. Το autotritipro.gr συγκέντρωσε τις 3 επιλογές με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα χώρου φόρτωσης.

Η συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων, οφείλει τη δημοφιλία της στα κύρια χαρακτηριστικά των εκπροσώπων της, τα οποία είναι οι υψηλές μεταφορικές τους δυνατότητες, η καλή οδική συμπεριφορά, το καλό επίπεδο εξοπλισμού σε θέματα άνεσης και ασφάλειας και η ποικιλία σε εκδόσεις τόσο σε ότι αφορά στον κινητήρα, όσο και στο μεταξόνιο, στο επίπεδο εξοπλισμού και στις μεταφορικές δυνατότητες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο υποψήφιος αγοραστής ενός Van, έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το όχημα της αρεσκείας του, ανάλογα με τη «φύση» του επαγγέλματος του.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, το autotritipro.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τους 3 εκπροσώπους της κατηγορίας των Van, οι οποίοι εμφανίζουν υψηλή χωρητικότητα στο χώρο φόρτωσης, καθώς και υψηλό ωφέλιμο φορτίο.

Ιveco Daily

Με όγκο χώρου φόρτωσης ο οποίος φτάνει μέχρι και τα 17,2 κ.μ, ο εκπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας στην κατηγορία των Van συνδυάζει την ελκυστική σχεδίαση του αμαξώματος με τις αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και τους ισχυρούς υπερτροφοδοτούμενους ντίζελ κινητήρες. Κύριο χαρακτηριστικό του εσωτερικού του διακόσμου είναι η εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων, καθώς και η ποιότητα κατασκευής, ενώ το κάθισμα του οδηγού φέρει πολλαπλές ρυθμίσεις. Δύο κινητήρες 2,3 και 3,0 λίτρων με ιπποδύναμη 96 και 146 ίππους, έχουν επωμιστεί την ευθύνη κίνησης του Iveco Daily. Ο 3λιτρος κινητήρας αποδίδει 146 ίππους και 350 Nm ροπής και κινεί με σχετική άνεση και ευκολία το βαρύ αμάξωμα, όντας ταυτόχρονα ελαστικός και αθόρυβος.

Mercedes-Benz Sprinter

Το Mercedes-Benz Sprinter με όγκο χώρου φόρτωσης ο οποίος φτάνει μέχρι και τα 17 κ.μ., διακρίνεται για την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής του, όπως επίσης και την ελκυστική σχεδίαση του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού. Τόσο η σχεδίαση όσο η εργονομία και η ποιότητα των υλικών, που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό του Sprinter, είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Σε πολλά σημεία έχουν προβλεφθεί θήκες για έγγραφα, ποτήρια και άλλα αντικείμενα, ενώ ο –τοποθετημένος κοντά στο τιμόνι- επιλογέας ταχυτήτων διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τον οδηγό. Το Sprinter τροφοδοτείται με μοτέρ πετρελαίου 2,2 λτ. (απόδοσης 88, 109, 129 και 150 ίππων), 3,0 λτ. (απόδοσης 184 ίππων) και βενζίνης 1,8 λτ. απόδοσης 156 ίππων και 3,5λτ απόδοσης 258 ίππων, ενώ πλέον είναι διαθέσιμο και με νέους Euro 5 κινητήρες απόδοσης 95, 129 και 163 ίππων.

VW Crafter

Ο χώρος φόρτωσης του εντυπωσιακού VW Crafter έχει όγκο έως 17 κ.μ. και πέραν των αναμφισβήτητα εξαιρετικών τεχνικών του χαρακτηριστικών, το Crafter παραμένει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σχεδιαστικά μοντέλο το οποίο διακρίνεται για τις αρμονικές γραμμές και τις έντονες καμπύλες. Σχεδιαστικά, ο εσωτερικός διάκοσμος του Crafter δεν διαφοροποιείται στο ελάχιστο, σε σχέση με το Mercedes-Benz Sprinter. Χάρη στο στιβαρό και άκαμπτο πλαίσιο, την προσεγμένη ρύθμιση της ανάρτησης αλλά και το σαφές και γρήγορο σύστημα διεύθυνσης, το VW Crafter είναι σε θέση να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς, ενώ εφοδιάζεται με 5κύλινδρα μηχανικά σύνολα πετρελαίου 2,5 λτ., απόδοσης 88, 109, 136 και 163 ίππων.