Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα Vanette με το μεγαλύτερο ωφέλιμο

3.526 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2009)

Οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vanette αποτελούν ιδανική λύση για τους υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Το www.autotritipro.gr σας παρουσιάζει τα 3 Vanette με το μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο.

Με γνώμονα πάντα την όσο τον δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το www.autotritipro.gr σας παρουσιάζει τα τρία κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας των Vanette, σε ότι αφορά στο ωφέλιμο φορτίο το οποίο έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν. Πρόκειται για τα Fiat Doblo Cargo, Ford Transit Connect και Peugeot Partner.

Fiat Doblo Cargo

Το Fiat Doblo Cargo στη έκδοση Maxi εμφανίζει ωφέλιμο φορτίο το οποίο ανέρχεται στα 850 κιλά, ενώ με συνολική χωρητικότητα 4,0 κ.μ., διαστάσεις χώρου φόρτωσης 2.060 x 1.470 x 1.305 χλστ. (μήκος x πλάτος x ύψος) είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της πλειοψηφίας των επαγγελματιών, ενώ παράλληλα το κόστος αγοράς του παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Ford Transit Connect

Το συνολικό ωφέλιμο φορτίο του Ford Transit Connect φτάνει τα 825 κιλά, ενώ η «τετραγωνισμένη» σχεδίαση του έχει θετικό αντίκτυπο και στον συνολικό ωφέλιμο όγκο του χώρου φόρτωσης ο οποίος αγγίζει τα 3,67 κ.μ. για την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο. Η φόρτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σχετικά εύκολα, από την δίφυλλη πίσω πόρτα και από την συρόμενη πλαϊνή (προαιρετικά και αριστερή).

Peugeot Partner

Το συνολικό ωφέλιμο φορτίο του γαλλικού μοντέλου φτάνει έως και τα 850 κιλά, ενώ ο συνολικός όγκος του χώρου φόρτωσης του γαλλικού μοντέλου μπορεί να φτάσει τα 3,7 κ.μ και η πρόσβαση σε αυτόν πραγματοποιείται και σε αυτή την περίπτωση με ευκολία χάρη στις πίσω πόρτες και τις δύο συρόμενες πλαϊνές πόρτες.