Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Citroen Berlingo vs Renault Kangoo

7.353 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2009)

Με κοινό στοιχείο την χώρα προέλευσης τους και το γεγονός ότι πρόκειται για δύο αρκετά «φρέσκα» μοντέλα της κατηγορίας των Vanette, τα νέα Citroen Berlingo Van και Renault Kangoo Express υπόσχονται πολλά και προσφέρουν περισσότερα, με τιμές από 12.800€ και 13.408€ αντίστοιχα.

Ευπαρουσίαστα στον υπερθετικό βαθμό

Σχεδιαστικά το νέο Berlingo Van υιοθετεί πιο επιθετικές και δυναμικές γραμμές –κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου- σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και καλαίσθητο. Η ίδια εικόνα παρατηρείται και στον εσωτερικό διάκοσμο του Berlingo Van, με τους αποθηκευτικούς χώρους να κλέβουν την παράσταση.
Από την άλλη πλευρά, η νέα γενιά του Renault Kangoo Express χαρακτηρίζεται από κομψότητα και δυναμισμό σε ότι αφορά στην σχεδίαση, ενώ είναι σαφείς οι επιρροές από τα πολυμορφικά οχήματα. Στα ενδότερα του Kangoo, είναι φανερή η ποιοτική κατασκευή του ταμπλό και τα ανθεκτικά και καλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

Με πολύ καλές μεταφορικές δυνατότητες

Το Citroen Berlingo Van προσφέρει ένα ιδιαίτερα πρακτικό χώρο φόρτωσης, με δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου έως και 850 κιλών (προαιρετικά στην κοντή έκδοση) και 746 κιλών στη μακριά έκδοση, τιμές ανεβασμένες σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.
Ο χώρος φόρτωσης του έτερου εκπροσώπου από την Γαλλία, είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος και εύκολα προσβάσιμος, ενώ έχει τη δυνατότητα να «υποστηρίξει» μεταφορά εμπορευμάτων βάρους έως και 800 κιλών.

Μεγάλη ποικιλία μηχανικών συνόλων

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του νέου Berlingo Van περιλαμβάνει έναν βενζινοκινητήρα 1,6 λτ., απόδοσης 90 ίππων και δύο πετρελαιοκινητήρες χωρητικότητας επίσης 1,6 λτ., απόδοσης 75 και 90 ίππων.
Σε ότι αφορά στους κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται το νέο Renault Kangoo Express, συναντάμε τρεις πετρελαιοκινητήρες 1,6 λτ., απόδοσης 70,.85 και 105 ίππων και δύο βενζίνης 1,6 λτ., απόδοσης 90 και 105 ίππων.