Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Dacia Logan Pick Up vs Fiat Strada

32.737 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2009)

Το www.autotritipro.gr θέτει «αντιμέτωπους» τους μοναδικούς εκπροσώπους της κατηγορίας των Pick-Up με κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς, οι οποίοι παράλληλα ξεχωρίζουν για την ευελιξία στις αστικές τους μετακινήσεις και για τις μεγάλες μεταφορικές τους δυνατότητες.

Λιτή σχεδίαση, ικανοποιητική πρακτικότητα

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Logan χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα, λειτουργικότητα και ευρυχωρία, με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και ανέσεις για τους επιβάτες. Τα υλικά είναι ικανοποιητικής ποιότητας, κάτι το οποίο ισχύει και για το φινίρισμα, ενώ και η εργονομία κρίνεται σε γενικές γραμμές καλή.
Η καμπίνα των επιβατών του Strada διακρίνεται κυρίως για τη γενικότερη λειτουργικότητα και πρακτικότητα της. Τα υλικά είναι ικανοποιητικής ποιότητας, ενώ η εργονομία και σε αυτή την περίπτωση κρίνεται καλή. Επίσης τα καθίσματα είναι άνετα και ευρύχωρα με ικανοποιητική πλευρική στήριξη.

Το δυνατό «χαρτί» των 2 μονομάχων

Ο χώρος φόρτωσης του Dacia Logan Pick Up έχει μήκος 1.807 χλστ. και πλάτος 1.374 χλστ. (1.024 χλστ. μεταξύ των θόλων), ενώ το μέγιστο βάρος του ωφέλιμου φορτίου που μπορεί να υποστηρίξει ορίζεται στα 800 κιλά.
Ο χώρος φόρτωσης του Strada εντυπωσιάζει τόσο από πλευράς ωφέλιμου όγκου όσο και από πλευράς βάρους (685-705 κιλά) το οποίο μπορεί να δεχτεί. Αυτό το οποίο χρήζει επίσης αναφοράς είναι η ανθεκτικότητα της πίσω πόρτας, μέσω της οποίας και γίνεται η φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, η οποία μπορεί να αντέξει βάρος 300 κιλών.

Δυνατά μηχανικά σύνολα

To Logan Pick Up εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων απόδοσης 90 ίππων, καθώς και με κινητήρα πετρελαίου 1,5 λίτρων απόδοσης 85 ίππων, οι οποίοι προσδίδουν αρκετά ικανοποιητικές επιδόσεις στο ημιφορτηγό της Dacia.
Κάτω από το καπό του Strada «φιλοξενείται» ο Multijet κινητήρας πετρελαίου των 1,3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 84 ίππους και κινεί σε πολύ καλούς ρυθμούς το μικρό Pick-Up, τόσο εντός πόλης όσο και εκτός.