Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Πρεμιέρα για το νέο Tourismo RH

2.939 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2009)

Με μερίδιο 15% επί του συνόλου της αγοράς, η EvoBus ξεπέρασε την παγκόσμια χρηματο-οικονομική κρίση σχετικά ανώδυνα, διατηρώντας τα πρωτεία στην παγκόσμια αγορά των λεωφορείων για το πρώτο μισό του 2009, κάτι που αποδεικνύεται και από την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Busworld.

Η ΕvoBus (Daimler Buses) με 15.112 πωλήσεις λεωφορείων και σασί Mercedes-Benz, Setra και Orion για το πρώτο εξάμηνο του 2009, εδραιώνει και επεκτείνει την παγκόσμια κυριαρχία της, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, η οποία έπληξε και την αγορά των λεωφορείων.
Σε σχετική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Γερμανία, πραγματοποιήθηκε μια γενικότερη αποτίμηση των επιτευγμάτων της εταιρείας για το πρώτο μισό του 2009, μια λεπτομερής αναφορά στην παρουσία της εταιρείας στη συγκεκριμένη έκθεση, καθώς και στην πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των νέων λεωφορείων της Mercedes-Benz και της Setra.

Ξεχώρισε το Tourismo RH

Το νέο Tourismo RH αποτέλεσε πόλο έλξης στην Διεθνή Έκθεση Busworld του Βελγίου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις χάρη στη χαμηλή τιμή αγοράς του, την εκλεπτυσμένη σχεδίαση του και φυσικά χάρη στη «συμμαχία» του εξακύλινδρου κινητήρα χωρητικότητας 12 λίτρων και απόδοσης έως και 408 ίππων, με το ιδανικό κιβώτιο ταχυτήτων PowerShift GO 240-8. Παράλληλα μεταξύ των σημαντικότερων εκθεμάτων στο περίπτερο της Setra κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Buswolrd του Βελγίου, αποτέλεσαν τόσο το νέο ComfortClass 400 όσο και τα MultiClass S415 H και S 416 H με ψηλό σασί. Να σημειωθεί πως η νέα γενιά του Setra ComfortClass 400 έχει να επιδείξει συνολικά 35 καινοτομίες σε σχέση με τον προκάτοχο της, με κυριότερη εξ αυτών την Front Collision Guard (FCG) που αναλαμβάνει να αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο της παθητικής ασφάλειας του λεωφορείου. Τα νέα αυτά μοντέλα πρόκειται να αναβαθμίσουν σημαντικά την γκάμα της εταιρείας στα περιαστικά- υπεραστικά λεωφορεία καθώς θα είναι διαθέσιμα με δύο άξονες και μήκος αμαξώματος 12 ή 13 μέτρων.