Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To ξεχωριστό Opel CorsaVan

2.800 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2009)

Το Opel CorsaVan αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και φρέσκα σχεδιαστικά μοντέλα της κατηγορίας των Mini-Vanette, αφού καταφέρνει να συνδυάζει την άνεση με μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ διακρίνεται τόσο για την οδική του συμπεριφορά όσο και για τις μεταφορικές του δυνατότητες.

Ευχάριστο και ευρύχωρο εσωτερικό

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Opel CorsaVan κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στην ευχάριστη όψη του και διακρίνεται για την αίσθηση στιβαρότητας που αποπνέει, καθώς και για την γενικότερη άνεση και ευρυχωρία του.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι αρκετά καλής ποιότητας, η εργονομία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα όσο και η άνεση των επιβατών, ενώ η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας καταφέρνει να διατηρείται σύγχρονη και ανταγωνιστική.

Ιδανικός «χώρος εργασίας»

Με την αφαίρεση της δεύτερης σειράς καθισμάτων και την αντικατάσταση των πίσω πλευρικών παραθύρων από μεταλλικές πλάκες, έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος χώρος φόρτωσης με μήκος 1.257 χλστ. και μέγιστο όγκο 1,0 κ.μ. Παράλληλα το ανώτατο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει το Γερμανικό ελαφρύ επαγγελματικό ανέρχεται στα 475 κιλά, ικανοποιώντας και τον απαιτητικότερο υποψήφιο αγοραστή.

Στιβαρό και άνετο στο δρόμο

Το Opel CorsaVan δείχνει αξιοθαύμαστη στιβαρότητα και σταθερότητα ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες, ενώ και η ευελιξία του εντός πόλης αποτελεί ακόμη ένα δυνατό χαρτί για το γερμανικό Mini-Vanette.
Αρκετά χρήσιμο και κυρίως εύχρηστο και πρακτικό, αποδεικνύεται το 5τάχυτο αυτοματοποιημένο- σειριακό κιβώτιο Easytronic, τόσο σε αστικό όσο και σε εθνικό δίκτυο, κάνοντας την καθημερινή συμβίωση με το αυτοκίνητο ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.
Σε ότι αφορά στο μηχανικό σύνολο με το οποίο ήταν εφοδιασμένο το CorsaVan της δοκιμής, ο βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων (Twinport Ecotec), απόδοσης 80 ίππων και 110 Nm ροπής, ο οποίος συνδυαζόταν με το αυτοματοποιημένο- σειριακό κιβώτιο Easytronic των 5 σχέσεων, κινούσε το όχημα σβέλτα, με ασφάλεια και άνεση.
Παράλληλα το CorsaVan είναι διαθέσιμο και με τον CDTI πετρελαιοκινητήρα των 1,3 λίτρων, ισχύος 75 ίππων, με μέγιστη ροπή 170 Nm.