Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στους Πόλους με ένα Toyota Hilux

3.548 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2010)

Η εταιρία Arctic Trucks έχει καταφέρει να προσφέρει ορισμένες εντυπωσιακές και ιδιαίτερα εξειδικευμένες διασκευές του Toyota Hilux προκειμένου να καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις χρήσης του οχήματος σε περιοχές όπως ο Βόρειος ή ο Νότιος Πόλος. Πρόσφατα παρουσίασε το νέο… επίτευγμα της.

Η εταιρία «Arctic Trucks» εδράζεται το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη εμπειρία στην ανακατασκευή μοντέλων της Toyota (και πιο συγκεκριμένα του Hilux) για χρήση κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες όπως αυτές που επικρατούν στον αρκτικό κύκλο ή την Ανταρκτική.

Οχήματα της Arctic Trucks έχουν καταφέρει μάλιστα να φτάσουν οδικώς μέχρι τον μαγνητικό Βόρειο Πόλο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατό, η Arctic Trucks έχει προχωρήσει σε μια σειρά ειδικών επεμβάσεων στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του Hilux μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι γιγάντιοι τροχοί των 38 ιντσών.

Πρόσφατα η ισλανδική εταιρεία παρουσίασε την νέα γενιά του Toyota Hilux με τις απαραίτητες «ενισχύσεις» προκειμένου να κινηθεί στις αφιλόξενες εκτάσεις του Βορείου ή του Νοτίου Πόλου και προσφέρει μάλιστα την δυνατότητα πραγματοποίησης αποστολών σε όσους τολμηρούς το επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες στο www.arctictrucks-experience.com.