Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Αφοί Μυτιληναίου διαθέτει πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και μηχανημάτων.

Αφοι Μυτιληναίου: 50 χρόνια μαζί σας

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Η επιχείρηση Αφοι Μυτιληναίου ιδρύθηκε το 1962 και παρά την εναλλαγή των φυσικών της φορέων, μεγαλώνει και βελτιώνεται διαρκώς. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον κλάδο των ηλεκτρολογικών υλικών, ανταλλακτικών (κυρίως αναλώσιμων) και του εξοπλισμού επαγγελματιών οχημάτων, γεωργικών και δομικών μηχανημάτων.

Στόχος της, είναι να προσφέρει στους πελάτες της την πιο πλήρη σειρά ηλεκτρικών ανταλλακτικών γνήσιων και εναλλακτικών κωδικών, για όλους τους τύπους των επαγγελματικών αυτοκινήτων, που κάνουν την χρήση αυτών ασφαλέστερη και πιο λειτουργική. Η εταιρεία διατηρεί περισσότερες από 100 συνεργασίες με προμηθευτές απΆ όλο τον κόσμο, κάτι που της επιτρέπει την αποτελεσματική και έγκυρη ανταπόκριση στις δυναμικές ανάγκες της αγοράς, ενώ διαθέτει κι ένα ευρύ στοκ, το οποίο διανέμει άμεσα στους πελάτες της από τα 2 καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.