Το εξειδικευμένο προσωπικό τού τεχνικού τμήματος της εταιρείας Χάιδος Γεώργιος & Λαγός Νικόλαος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης εναλλακτικών καυσίμων κίνησης αυτοκινήτου LPG – CNG.

Προσφάτως οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Αφοί Χάιδου Ο.Ε. διακρίθηκαν με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης εγκατάστασης φυσικού αερίου σε οχήματα από την ΤUV AUSTRIA HELLAS.

Αφοί Χάιδου: Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις LPG & CNG

Η εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, στην συντήρηση και τις επισκευές αυτοκινήτων.

 
Από το 1995 ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις - τοποθετήσεις - μετατροπές αυτοκινήτου σε υγραέριο και φυσικό αέριο (διπλού καυσίμου βενζίνη/LPG - CNG), και από το 2010 παράλληλα δραστηριοποιείται σε εισαγωγές και εμπορία ανταλλακτικών - λιπαντικών, ελαστικών και συσκευών υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) αυτοκινήτων. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό τού τεχνικού τμήματος της εταιρείας Χάιδος Γεώργιος & Λαγός Νικόλαος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης εναλλακτικών καυσίμων κίνησης αυτοκινήτου LPG–CNG, καθώς και άδεια εγκαταστάσεων κιτ υγραεριοκίνησης (LPG) και φυσικού αερίου (CNG). Ακόμα, τον Οκτώβριο του 2000 το προσωπικό της εταιρείας  απέκτησε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις  της  BRC στην Ιταλία το πιστοποιητικό συμμετοχής  στα σεμινάρια εγκατάστασης LPG & CNG. Προσφάτως οι άψογες εγκαταστάσεις τhς εταιρείας  Αφοί Χάιδου Ο.Ε., η άρτια τεχνική κατάρτιση  και εξυπηρέτηση του προσωπικού διακρίθηκαν με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης εγκατάστασης φυσικού αερίου σε οχήματα από την ΤUV AUSTRIA HELLAS   

Η εταιρεία και το προσωπικό της, είναι στη διάθεση των πελατών για να προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση μετατροπής του αυτοκινήτου τού κάθε ενδιαφερόμενου σε εναλλακτική κατανάλωση καυσίμου LPG–CNG. Οι τεχνικές εργασίες συνοδεύονται με εγγύηση και 2ετή γραπτή εγγύηση συσκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε ένα κλικ εδώ.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ