Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εξοικείωση με τη χρήση του φαντασμαγορικού Multimedia Cockpit είναι πολύ εύκολη.

Το σύστημα αποτελεί από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων και…

… μια μεγάλη οθόνη αφής που αντικαθιστά την κεντρική κονσόλα και πλήθος από τα χειριστήρια σε αυτήν.

Το νέο Actros εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Πάντα πρακτικό είναι το αναδιπλούμενο τραπεζάκι μπροστά από τον συνοδηγό.

«Επαναστατικό» νέο -ψηφιακό- περιβάλλον εργασίας

35.128 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το εσωτερικό της καμπίνας, με το πρωτοποριακό «Multimedia Cockpit» αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά και εντυπωσιακά στοιχεία του νέου Actros.
Με δύο ψηφιακές οθόνες να αντικαθιστούν τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα (με τα χειριστήρια της), το εν λόγω σύστημα αναβαθμίζει κάθετα την ευκολία στον χειρισμό και τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του οχήματος, σε περιβάλλον που παραπέμπει στο μενού υπολογιστών ή κινητών τηλεφώνων, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε πως το εν λόγω μενού είναι πλήρως επεξεργάσιμο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες του οδηγού, τον τύπο και τις ιδιαιτερότητες του οχήματος κ.ά.
Αμφότερες οι οθόνες ελέγχονται με τα χειριστήρια στο τιμόνι (η δεξιά είναι και αφής) ενώ το μέγεθος τους (έως 12 ίντσες) δεν θα αφήσει… παραπονεμένο κανέναν.
Επιπρόσθετα, ο οδηγός, ο ιδιοκτήτης ή η εταιρεία που έχει αναλάβει τυχόν υπερκατασκευές επί του οχήματος, μπορούν να προσθέσουν / αφαιρέσουν εφαρμογές και λειτουργίες στο μενού του Multimedia Cockpit.