Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη στο PPC και τη βελτιωμένη αεροδυναμική του, το νέο Actros έχει σημαντικά μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με τον προκάτοχο του.

    Σημαντική μείωση της κατανάλωσης παντού και πάντα!

    35.125 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

    Χάρη στην βελτιωμένη αεροδυναμική του οχήματος αλλά και τη αναβάθμιση του Predictive Powertrain Control, το νέο Actros προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση έως και 3% - 5% σε αυτοκινητόδρομους και εθνικές οδούς.
    Η νέα γενιά του PPC χρησιμοποιεί ψηφιακούς χάρτες ακριβείας για τον εντοπισμό της θέσης του οχήματος (μέσω GPS) που εμπεριέχουν δεδομένα τοπογραφίας, χάραξης δρόμων, γεωμετρίας κόμβων αλλά και σήματα κυκλοφορίας.
    Αυτό επιτρέπει τη χρήση του ακόμη και σε ελικοειδείς διαδρομές με πολλαπλές κλειστές στροφές π.χ. στο επαρχιακό δίκτυο, με το σύστημα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα και την κινητική ενέργεια του οχήματος για να μειώσει τη κατανάλωση καυσίμου.
    Την ίδια στιγμή, η Mercedes-Benz προσφέρει νέα σχέση μετάδοσης για τον –ελαφρύτερο- πίσω άξονα, με τις στροφές λειτουργίας του κινητήρα να μειώνονται επίσης κατά 5%, γεγονός που επιφέρει περαιτέρω οφέλη στο κόστος χρήσης του νέου Actros.