Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του Fiat Fullback διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών και την πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση του.

Ο πίνακας οργάνων φέρει μια οθόνη στο κέντρο του με διάφορες ενδείξεις από τον υπολογιστή ταξιδιού.

Στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζεται μια μεγάλη οθόνη αφής για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων, ενώ στο κέντρο της υπάρχουν τα χειριστήρια για τον κλιματισμό.

Θήκες για διάφορα αντικείμενα έχουν προβλεφθεί σε διάφορα σημεία του εσωτερικού…

… ενώ τα πίσω καθίσματα είναι αναπαυτικά και ικανοποιούν απόλυτα με το ωφέλιμο πλάτος τους αλλά και τη στήριξη που προσφέρουν.

Το τιμόνι μπορεί να φέρει ενσωματωμένα χειριστήρια για το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο και το cruise – control.

¶νετο σαλόνι για πέντε ενήλικους επιβάτες

Οι διπλοκάμπινες εκδόσεις του νέου Fullback διακρίνονται για τους εξαιρετικούς χώρους που προσφέρουν για έως και πέντε επιβάτες ενώ, το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος και ύψος, διασφαλίζει την άνετη παραμονή τους στα αναπαυτικά καθίσματα όλων των θέσεων, ακόμη και για πολύωρα δρομολόγια. 
Η προσεγμένη αεροδυναμική του αμαξώματος καθώς και η εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας, έχει διασφαλίσει ένα ιδιαίτερα αθόρυβο και άνετο εσωτερικό όπου κυριαρχούν οι έντονες καμπύλες και τα σκληρά πλαστικά με το πολύ καλό φινίρισμα. 
Το μεγάλο άνοιγμα των θυρών και οι ειδικές χειρολαβές στην 1η κολώνα, ευνοούν την άνετη πρόσβαση εντός του οχήματος ενώ, από τα ενσωματωμένα χειριστήρια στο τιμόνι, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει τη λειτουργία του cruise-control και του τηλεφώνου. 
Παράλληλα, η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί στο πάνω μέρος της μια μεγάλη οθόνη αφής μέσω της οποία ελέγχονται οι διάφορες λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σύστημα πλοήγησης. 
Ακριβώς από κάτω υπάρχουν τα χειριστήρια για τον αυτόματο κλιματισμό ενώ ακολουθούν θήκες για μικροαντίκειμενα και ποτήρια στη βάση της κονσόλας, μεταξύ των εμπρός καθισμάτων αλλά και στο κεντρικό υποβραχιόνιο. 
Πληρέστατος είναι επίσης και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μετωπικούς, πλευρικούς και αερόσακους τύπου κορτίνας καθώς και έναν για τα γόνατα του οδηγού ενώ, παρόντα είναι και το ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, το σύστημα πλοήγησης κ.ο.κ. 
Τέλος, οι βάσεις των καθισμάτων μπορούν να φιλοξενήσουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους  ενώ, τόσο η βάση όσο και η πλάτη των πίσω καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν, προκειμένου να διασφαλιστεί η μεταφορά επιπλέον φορτίων και εντός της καμπίνας. 

 

ΔΟΚΙΜΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ