Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αλλαγή δεδομένων

8.753 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2016)

Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του νέου Pick-Up της Fiat Professional, καθίσταται σαφές πως το Fullback έρχεται να προσθέσει το… κερασάκι στην τούρτα για την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, σε ότι αφορά στις πληρέστατες προτάσεις τις σε όλες τις υπο – κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών.

Η Fiat Professional έχει να επιδείξει μια πορεία διάρκειας άνω του ενός αιώνα στην εξέλιξη και παραγωγή αποδοτικών επαγγελματικών οχημάτων για πάσης φύσεως εφαρμογές. 
Ωστόσο, η γκάμα των εκπροσώπων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν ήταν ποτέ πληρέστερη από τώρα, ή αν προτιμάτε, δεν απαρτίζονταν ποτέ από τόσο σημαντικά οχήματα σε όλες ανεξαιρέτως τις υπό-κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών (Mini-Vanette, Vanette, Pick-Up, Van, C+C, Mini-Buses)! 
Η πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή, είναι το ελαφρύ ημιφορτηγό «Fullback» που διακρίνεται για την στιβαρή κατασκευή, την αξιοπιστία και την ευελιξία του. 
Εξάλλου, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως η συνεργασία της Fiat Professional με τη Mitsubishi για την εξέλιξη του εν λόγω μοντέλου, μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να προσφέρει σε ότι αφορά σε ζητήματα όπως οι εκτός δρόμου ικανότητες κίνησης. 

Δύο επιλογές αμαξώματος, πλούσια εξοπλισμένο
Οι επιλογές ως προς τις εκδόσεις αμαξώματος του νέου Fullback περιλαμβάνουν μια επιμηκυμένη (Extended) και μια διπλή (Double) καμπίνα ενώ, πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ABS με EBD, ESP, Hill Holder, ASR, συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής, επτά αερόσακους κ.ο.κ. 
Παράλληλα, αναλόγως του επίπεδου εξοπλισμού (SX, LX, LX+), το Fullback μπορεί να εφοδιαστεί με καθίσματα ρυθμιζόμενα καθΆ ύψος, επενδύσεις από δέρμα στο τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια, αυτόματο κλιματισμό κ.ο.κ. 

Πληρέστατη γκάμα= εμπορική επιτυχία
Με βάση τα στατιστικά στοιχεία του ΣΕΑΑ (τα οποία μπορείτε να βρείτε στο σχετικό αφιέρωμα στις σελίδες του τεύχους που κρατάτε στα χέρια σας), η Fiat Professional έχει καταφέρει μέσα στο 1ο 6μηνο του 2016 να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 21,65% και πλέον πλασάρεται στη 2η θέση των πιο εμπορικών εταιρειών στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών. 
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, η Fiat Professional κατάφερε να υποσκελίσει την Toyota, που επί σειρά ετών ήταν ο αναμφισβήτητος κυρίαρχος της ελληνικής αγοράς. 
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, στην εξαιρετική εμπορική πορεία της Fiat Professional στην ελληνική αγορά, δεν έχουν συνεισφέρει τίποτα δύο σημαντικά νέα μοντέλα, τα Talento και Fullback, που είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες των ελαφρών Van και Pick-Up αντίστοιχα στο προσεχές μέλλον. 
Εξάλλου, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως η κατηγορία των Pick-Up έχει να επιδείξει περίπου 650.000 πωλήσεις οχημάτων ετησίως στην ευρύτερη περιφέρεια «ΕΜΕΑ» (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική) ή αλλιώς το 22% των συνολικών πωλήσεων στην αγορά επαγγελματικών. 
Με αυτό το δεδομένο, η προσθήκη του Fullback στη γκάμα της Fiat Professional, αναμένεται να τις χαρίσει μια σαφέστατη αύξηση των μεριδίων της, τόσο στα Pick-Up όσο και επί του συνόλου της αγοράς.