Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης για το Fullback Double Cab ανέρχεται στα 1.520 χλστ. και το πλάτος στα 1.470 χλστ. αντίστοιχα.

Το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης για το Fullback Double Cab ανέρχεται στα 1.520 χλστ. και το πλάτος στα 1.470 χλστ. αντίστοιχα.

Ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,0t.

Το μήκος του αμαξώματος των Double Cab εκδόσεων του Fullback ανέρχεται στα 5,3μ. περίπου με το μεταξόνιο να ορίζεται στα 3,0μ. αντίστοιχα. 
Με τον κύκλο στροφής των 4x4 εκδόσεων να περιορίζεται στα 11,8μ. μόλις, το ευέλικτο ιταλικό Pick-Up προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1.520 χλστ. και πλάτος 1.470 χλστ. ενώ αντίστοιχα, το ύψος των πλευρικών τοιχωμάτων και φυσικά, η προέκταση της πίσω πόρτας, όταν αυτή βρίσκεται σε οριζόντια θέση, ανέρχεται στα 475 χλστ. 
Χάρη στη σχετικά περιορισμένη απόσταση του δαπέδου της καρότσας από το έδαφος (850 χλστ.), η πρόσβαση σε αυτήν είναι μια εύκολη υπόθεση ενώ, οι έξι ειδικοί κρίκοι για τη στερέωση του φορτίου, είναι απόλυτα πρακτικοί. 
Παράλληλα, αν και το μεικτό βάρος του οχήματος δεν υπερβαίνει τους 2,91t., το νέο Fullback είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος άνω των 1.000 κιλών σε όλες τις εκδόσεις του, να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 3.100 κιλών, κινούμενοι ακόμη και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες οδοστρώματος. 

 

ΔΟΚΙΜΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ