Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αλλάζει επίπεδο

6.339 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter, την οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε εκ νέου επί ελληνικού εδάφους, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά πως το μέλλον των μεταφορών αναμένεται να είναι σημαντικά διαφοροποιημένο, με τα νέα οχήματα να είναι απείρως πιο αποδοτικά, και… «εξυπνότερα».

Με περισσότερες από 3,4 εκ. πωλήσεις για τις δύο πρώτες γενιές του, το Mercedes-Benz Sprinter αποτελεί ένα από τα επικρατέστερα –σε παγκόσμιο επίπεδο- ελαφρά επαγγελματικά, όλων των εποχών.
Παράλληλα η νέα γενιά του, αποτελεί το πρώτο εκπρόσωπο της Mercedes-Benz που ενσωματώνει πλήρως το νέο στρατηγικό πλάνο της εταιρείας (adVANce) για κάθετη αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.
Πέραν της καλαίσθητης και σημαντικά τροποποιημένης εξωτερικής σχεδίασης του αμαξώματος, το νέο Sprinter έχει τροποποιηθεί σημαντικά σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς (δομή αμαξώματος, καμπίνα επιβατών, ποικιλία εκδόσεων, μεταφορικές δυνατότητες, γραμμή μετάδοσης της κίνησης, πληρότητα εξοπλισμού κ.ο.κ.), γεγονός που το καθιστά ικανό να διαμορφωθεί πλήρως αναλόγως των αναγκών του κάθε πελάτη, να προσφέρει σημαντικά μειωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας, να είναι συμβατό ακόμη και με τις πιο πρωτοποριακές συνθήκες εργασίας και απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του (πλήρης ψηφιακή συνδεσιμότητα) κ.ά., ενώ την ίδια στιγμή είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο ικανό να μεταφέρει φορτία (ωφέλιμο έως και 3,4t.) από ποτέ!

Τα προτερήματα του νέου Sprinter Van
  • Αποδοτικότερο χάρη στην μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και την πολύ καλή σχέση τιμής / αξίας
  • Μειωμένο απόβαρο
  • Αυξημένο ωφέλιμο έως και κατά 50 κιλά σε διάφορες εκδόσεις
  • Συστήματα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς
  • Χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης (έως 80χλστ.) στις προσθιοκίνητες εκδόσεις
  • Μεγάλη ποικιλία χειροκίνητων (6 σχέσεις) ή αυτόματων (7 ή 9 σχέσεις) κιβωτίων ταχυτήτων.
  • Δυνατότητα μεταφοράς έως και 8 παλετών ευρωπαϊκών προδιαγραφών
  • Περισσότερες από 1.700 εκδόσεις