Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητη, λιτή σχεδιαστικά και με έντονη την αίσθηση της ευρυχωρίας είναι η σχεδίαση του εσωτερικού στο νέο Mercedes-Benz Sprinter.

Το μικρό σε διαστάσεις τιμόνι, ενσωματώνει τα χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες του οχήματος όπως π.χ. το ηχοσύστημα στη δεξιά πλευτά.

Ο πίνακας οργάνων είναι συνοπτικός, με μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στο κέντρο του.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αποθηκευτικές λύσεις στην οροφή του οχήματος.

Το αναπαυτικό διπλό κάθισμα για τους συνοδηγούς…

… φιλοξενεί έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στη βάση του.

Ιδιαίτερα πρακτικές είναι οι θήκες που καταλαμβάνουν όλο το πάνω μέρος του ταμπλό.

¶νεση / λειτουργικότητα υψηλού επίπεδου

6.341 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Στην έκδοση του νέου Sprinter που είχαμε στη διάθεση μας, ο οδηγός θα αισθανθεί οικεία από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα, με τη θέση οδήγησης να είναι εξαιρετική χάρη στις πολλαπλές ρυθμίσεις του καθίσματος του, του τιμονιού αλλά και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως για την εκκίνηση του κινητήρα δεν απαιτείται πλέον το κλειδί, χάρη στον ειδικό σχετικό διακόπτη που εδράζεται στο ταμπλό, ακριβώς δεξιά από το τιμόνι, ενώ πολλαπλές είναι και θύρες (USB) για την σύνδεση του οχήματος με εξωτερικές πηγές δεδομένων.
Το αναπαυτικό –διπλό- κάθισμα για τον συνοδηγό φιλοξενεί στη βάση του έναν –ευμεγέθη- αποθηκευτικό χώρο, εκ των πολλών που έχουν προβλεφθεί εντός της καμπίνας.
Ο νέος πίνακας οργάνων με την έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων κερδίζει τις εντυπώσεις με τη σαφήνεια και το πλήθος των πληροφοριών που παρέχει ενώ, το σύστημα πολυμέσων «MBUX» εφοδιάζονταν με την οθόνη αφής των 7 ιντσών στην συγκεκριμένη περίπτωση (διαθέσιμες εκδόσεις με έως και 10,5 ίντσες).
Σε ότι αφορά στους χώρους, το νέο Sprinter έχει να επιδείξει κλειστές θήκες σε όλο το πλάτος του ταμπλό (πάνω μέρος), στην οροφή του οχήματος, στο εσωτερικό των θυρών, κάτω από το κάθισμα των συνοδηγών κ.ο.κ.
Παράλληλα, προσφέρονται πολλαπλά συστήματα που άπτονται τόσο της παθητικής ασφάλειας (αερόσακοι κ.ο.κ.) και της άνεσης (σύστημα κλιματισμού, κάμερα οπισθοπορείας, πολλαπλά ηχεία κ.ο.κ.) ενώ αξίζει να σταθούμε στην εξαιρετική εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων, που απαιτούν ελάχιστο χρονικό διάστημα εξοικείωσης από πλευράς του οδηγού.
Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα των υλικών είναι σαφώς στο άνω άκρο των όσων έχει να επιδείξει η κατηγορία των Vans, όπως αντίστοιχα και η συναρμολόγηση, με τις εντυπώσεις να κλέβει η πολύ καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση της καμπίνας.
Τέλος, η συγκεκριμένη έκδοση του οχήματος, εφοδιάζονταν με μεταλλικό διαχωριστικό (με παράθυρο) από τον χώρο φόρτωσης.