Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες όπως το Active Brake Assist, το Distronic, το Attention Assist κ.ο.κ., το νέο Sprinter θα κερδίσει άμεσα την εμπιστοσύνη του οδηγού που θα αισθανθεί άνετος και εξοικειωμένος στο τιμόνι του, από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα.

    ¶νεση και οδική συμπεριφορά επιβατικού οχήματος

    6.345 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

    Ποτέ άλλοτε η οδήγηση ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος με τις διαστάσεις του νέου Sprinter δεν ήταν πιο άνετη, από την πλευρά του οδηγού.
    Με κύκλο κίνησης στα 15,2μ. παρά τα 5,9μ. του αμαξώματος και πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης του έργου του όπως π.χ. τα συστήματα που προειδοποιούν για τυχόν εμπόδια στα «νεκρά» σημεία του οπτικού του πεδίου, που αναλαμβάνουν να διατηρήσουν σταθερό το όχημα σε περίπτωση έντονων πλευρικών ριπών ανέμου κ.ο.κ., το Sprinter θα διατηρήσει… χαλαρό και άνετο τον οδηγό σε όλες τις περιπτώσεις.
    Το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, η εξαιρετική λειτουργία των αναρτήσεων και τα ισχυρά και ηλεκτρονικά υποβοηθούμενα ως προς την λειτουργία τους φρένα, θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη του ενώ ένας μακρύς κατάλογος με πρωτοποριακές τεχνολογικές καινοτομίες συμπεριλαμβάνεται στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, εφόσον ο υποψήφιος ιδιοκτήτης του νέου Sprinter επιθυμεί να τις ενσωματώσει στο όχημα του.