Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Άλλο ένα βραβείο για το Ford E-Transit

Άλλο ένα βραβείο για το Ford E-Transit

1.699 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2022)

To Ford E-Transit, ο νέος ηλεκτρικός «παίχτης» στην κατηγορία φέρνει περήφανα τον τίτλο του Van της Χρονιάς από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, καθώς συνδυάζει μία πλούσια γκάμα εκδόσεων για κάθε επαγγελματία με έμφαση στην ισορροπία άνεσης και τιμής.

Ford E-Transit: Βαν της Χρονιάς

Το νέο Ford E-Transit κατακτά την κορυφή της ηλεκτρικής κατηγορίας των βαν, με χαρακτηριστικά που τα βάζουν στα ίσα με τους «θερμικούς» αντιπάλους του. Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από εκδόσεις ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία. Η χρήση του ηλεκτροκινητήρα είναι ιδανική στο αστικό περιβάλλον, ενώ η κορυφαία ηλεκτρική του αυτονομία το κάνει να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη κατηγορία. Μιλώντας για επαγγελματικό όχημα, αξίζει να αναφέρουμε και την ικανότητά του να μεταφέρει μεγαλύτερα ωφέλιμα φορτία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εύκολο, πρακτικό και άνετο

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που οδήγησε το Ford E-Transit στην κατάκτηση του τίτλου, είναι η άνεση που το χαρακτηρίζει με μία ομαλή οδήγηση και χειρισμό που εμπνέει εμπιστοσύνη. Το E-Transit εφοδιάζεται με το νέο σύστημα infotainment που προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη, ενώ υπάρχουν παντού πρακτικές λύσεις αποθηκευτικού χώρου.
 

Πιο προσιτό από τον ανταγωνισμό

Μπορεί το Ford E-Transit να στοιχίζει παραπάνω από τα υπόλοιπα βαν με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ωστόσο η διαφορά τους στην τιμή είναι αρκετά μικρή. Επιπλέον, είναι φθηνότερο από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά βαν της κατηγορίας του. Η φόρτισή του σε μία απλή οικιακή πρίζα ολοκληρώνεται πλήρως σε περίπου 8 ώρες, ενώ το μειωμένο κόστος λειτουργίας θα κάνει απόσβεση το κόστος αγοράς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε