Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδιαίτερα ευέλικτο και με εξαιρετική οδική συμπεριφορά, το Volkswagen load up! αποτελεί μια ιδανική επιλογή στα ελαφρά επαγγελματικά πόλης.

Παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος, ο χώρος φόρτωσης έχει όγκο 990 λτ.!

Στις εκδόσεις eco load up! ο 1.000άρης κινητήρας με BlueMotion Technology εκπέμπει μόλις 79 g CO2/km.

VW load up: Μικρό μόνο στο μάτι!

Παρά το συνολικό μήκος των 3,54μ., το VW load up! αποτελεί μια από τις πιο ευρύχωρες προτάσεις της ελληνικής αγοράς των mini-vanettes με τον χώρο φόρτωσης του να έχει όγκο έως και 990λτ.!
Πέραν αυτού, το γερμανικό μοντέλο έχει να επιδείξει έναν πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, χωρίς να παραβλέψουμε τις πολλαπλές επιλογές αναφορικά με τους κινητήρες του, που περιλαμβάνουν και εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο, κατευθείαν από τη γραμμή παραγωγής.

Με ωφέλιμο φορτίο έως και 438 κιλών!
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το VW load up! είναι ένα όχημα με μήκος 3.540 χλστ. και βάρος μεικτό βάρος έως 1.370 κιλών, αναλόγως της έκδοσης. Παρόλα αυτά, η έξυπνη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού του έχει διασφαλίσει μια ευρύχωρη καμπίνα για δύο επιβάτες με όλες τις… ανέσεις, καθώς και έναν χώρο φόρτωσης μήκους 1.209 χλστ., πλάτος 948 χλστ. μεταξύ των θόλων και ύψος 873 χλστ., όπου μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα με όγκο 990 λτ. και βάρος έως 438 κιλών! Θέλετε περισσότερα από ένα επαγγελματικό πόλης;

Με καύσιμο τη βενζίνη ή το φυσικό αέριο
Το load up! αποτελεί μια από τις –λίγες- προτάσεις της ελληνικής αγοράς που προσφέρεται σε εκδόσεις με πολλαπλούς τύπους καυσίμου.
Ο βενζινοκινητήρας των 1,0λτ. αποδίδει ισχύ 60 ή 75 ίππων με μέση κατανάλωση από 4,5λτ./100χλμ. ενώ ο επίσης 1.000άρης κινητήρας των εκδόσεων «eco load up!» έχει απόδοση 68 ίππων και μέση κατανάλωση 2,9kg CNG/100χλμ.!

Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για τον ωφέλιμο όγκο των 990λτ.
  • Για τις λιλιπούτειες διαστάσεις αμαξώματος
  • Για τον κινητήρα φυσικού αερίου στις εκδόσεις «eco load up!»

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ