Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Χάρη και σε μια μεγάλη ποικιλία προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, το νέο Ford Transit διακρίνεται για την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες.

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας EcoBlue, με ισχύ από 105 – 170 ίππους, εμφανίζει μέση κατανάλωση από 6,2λτ./100χλμ.

Αναλόγως της έκδοσης, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται έως και στα 15,1κ.μ.

Μεγάλα Vans: Η άρχουσα τάξη των ελαφρών επαγγελματικών

H  εν λόγω κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών αποτελεί ουσιαστικά το… σκαλοπάτι πριν τα ελαφρά φορτηγά και όχι άδικα καθώς τα εν λόγω οχήματα είναι σε θέση να ανταποκριθούν με άνεση σε όλους τους τύπους εμπορευματικών μεταφορών κατά το «τελευταίο χιλιόμετρο» δηλαδή, λίγο πριν τον τελικό καταναλωτή. Παράλληλα, είναι σε θέση να ανταποκριθούν ακόμη και σε εφαρμογές στον κλάδο των κατασκευών, με το ωφέλιμο φορτίο τους να υπερβαίνει ακόμη και τους 2,0t.

Ford Transit: Ο κυρίαρχος της αγοράς
 
Eπί σειρά ετών, το Ford Transit έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, στην κατηγορία των μεγάλων Vans, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες στον ιδιοκτήτη του σε όλους τους τομείς.
Η πλήρως ανανεωμένη νέα γενιά του, αποδεικνύεται πιο ασφαλής στον δρόμο, με υψηλότερο επίπεδο άνεσης και αυξημένους αποθηκευτικούς χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών ενώ, ο νέος πετρελαιοκινητήρας EcoBlue με τον οποίο εφοδιάζεται, αποτελεί ένα από τα προηγμένα τεχνολογικά, μηχανικά σύνολα της αγοράς.

Με ωφέλιμο φορτίο έως και 2,2t. 
Τα νέο Transit αποτελεί τον βασικό… πυλώνα στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Ford και όχι άδικα καθώς είναι σε θέση να προσφέρει τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες σε μια τεράστια γκάμα χρήσεων.
Με τρία μήκη αμαξώματος, δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής, το Transit είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 9,5 – 15,1κ.μ., βάρος από 903 – 2.196 κιλά και μήκος από 3.083 – 4.256 χλστ. Παράλληλα, είναι σε θέση να έλξει φορτία με φρένα βάρος έως και 3,5t.

O εξαιρετικός νέος «EcoBlue» των 2,0λτ.
Ένα από τα ισχυρά «χαρτιά» του νέου Transit έναντι του ανταγωνισμού είναι ο υπερσύγχρονος πετρελαιοκινητήρας EcoBlue των 1.996 κ.εκ. που προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 105, 130 ή 170 ίππων (ροή από 360 – 405 Nm αντίστοιχα. Στα θετικά το εν λόγω μηχανικού συνόλου αξίζει να αναφέρουμε τη μέση κατανάλωση από 6,2λτ./100χλμ. και τις εκπομπές CO2 από 157 g/km. 

Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά
  • Για την άνετη και πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα επιβατών
  • Για τον υπερσύγχρονο πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 2,0λτ

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ