Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Nissan Navara ανταγωνίζεται πολυτελή επιβατικά οχήματα αναφορικά με την ποιότητα κύλισης που προσφέρει.

Eξαιρετικό είναι το επίπεδο της άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει για έως και πέντε επιβάτες στο εσωτερικό του.

Αναλόγως της έκδοσης, στο χώρο φόρτωσης του μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα με βάρος έως και 1.136 κιλών.

Pick-Ups: Μεταφέροντας φορτία σε πάσης φύσεως διαδρομές

Mκε δυνατότητα μεταφοράς φορτίων άνω του 1,0t. στην συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων της κατηγορίας αλλά και έως πέντε επιβατών σε ένα ευρύχωρο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον, τα Pick-Up έχουν καταφέρει να αναδειχθούν επί σειρά ετών στην πιο εμπορική υποκατηγορία της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών. Παράλληλα, στα θετικά τους χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα κίνησης ακόμη και στις πιο δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές.
 
Nissan NP300 Navara: Πληρότητα στον υπερθετικό βαθμό

H  νέα γενιά του Nissan Navara συνεχίζει –και- στην ελληνική αγορά την εντυπωσιακή εμπορική πορεία των προκατόχων της.
Με τον τίτλο του «International Pick-Up of the Year» για το 2016 και με πολυετή Εργοστασιακή Εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία, το νέο Navara καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά τις εξαιρετικές εντός και εκτός δρόμου ικανότητες με το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας για τους επιβάτες του ενώ, την ίδια στιγμή μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στη μεταφορά φορτίων με βάρος έως και 3,5t. (ελκτική ικανότητα με φρένα).

Εσωτερικό προδιαγραφών… NASA!
Ο εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας των επιβατών του νέου Navara διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο της ποιότητας κατασκευής καθώς και της άνεσης – ασφάλειας που προσφέρει κάτω από όλες τις συνθήκες. Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως έχουν επιστρατευθεί ακόμη και τεχνολογίες της NASA (στη δομή των νέων καθισμάτων) προκειμένου να βελτιωθεί το σύνολο της καμπίνας του ιαπωνικού Pick-Up.
Τέλος σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες, το νέο Navara προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1.578 – 1.788 χλστ., όπου μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με βάρος έως και 1.136 κιλών.

Κινητήρες ισχύως 160 ή 190 ίππων
Ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Navara αποδίδει ισχύ 160 ή 190 ίππων με μέγιστη ροπή 403 ή 450 Nm αντίστοιχα που εμφανίζει μέση κατανάλωση από 6,3λτ./100χλμ.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως οι King Cab ή Double Cab εκδόσεις του Navara εφοδιάζονται με προηγμένα συστήματα 4κίνησης και μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. 

Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για τις εξαιρετικές εντός & εκτός δρόμου ικανότητες του
  • Για τη δυνατότητα έλξης φορτίων βάρους έως και 3,5t.
  • Για το υψηλό επίπεδο άνεσης

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ