Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

¶νετο και ουδέτερο στις αντιδράσεις του, το νέο Mercedes-Benz Vito διατίθεται με σύστημα μετάδοσης της κίνησης ακόμη και σε όλους τους τροχούς.

Αναλόγως της έκδοσης, ο μέγιστος ωφέλιμος όγκος της καρότσας του νέου Vito ανέρχεται έως και στα 6,6κ.μ.

Η ποιότητα των υλικών και της συναρμολόγησης τους, κερδίζει τις εντυπώσεις στο πλούσιο εξοπλισμένο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου.

Mercedes-Benz Vito: Επιλογή κύρους & ουσίας

H  απόκτηση του νέου Mercedes-Benz Vito πέραν του ότι συνοδεύεται από τα εξαιρετικά προνόμια μετά την πώληση που εγγυάται το κύρος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, διασφαλίζει τα εχέγγυα για άνετες, ασφαλείς και προπάντων αποδοτικές μεταφορές προϊόντων τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.
Παράλληλα, στα θετικά χαρακτηριστικά του εν λόγω μοντέλου αξίζει να συμπεριλάβουμε την δυνατότητα απόκτησης του με σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής, άνετοι χώροι, ωφέλιμο φορτίο έως 1.344 κιλά
Στο εσωτερικό της καμπίνας του νέου Vito, τόσο ο οδηγός όσο και οι δύο συνεπιβάτες απολαμβάνουν επίπεδα άνεσης και ασφάλειας σημαντικά άνω του μέσου όρου της κατηγορίας ενώ εντυπωσιακός είναι και ο κατάλογος των ηλεκτρονικών συστημάτων που άπτονται της ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες.  Παράλληλα, διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (Compact, Long ή Extra Long), το Vito είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του αντικείμενα με μήκος από 2.586- 3.061 χλστ., όγκο από 5,5 – 6,6 κ.μ. και βάρος από 904 – 1.344 κιλά, με το μεικτό βάρος του οχήματος να κυμαίνεται από τους 2,8 – 3,2t.

Κινητήρες ισχύος έως και 190 ίππων με μέση κατανάλωση από 5,7λτ./100χλμ.
Οι επιλογές στη γκάμα του νέου Vito περιλαμβάνουν πετρελαιοκινητήρες 1,6 λτ. (ισχύος 88 ή 114 ίππων) και 2,2λτ. (ισχύος 136, 163 ή 190 ίππων) που διακρίνονται για την πολιτισμένη λειτουργία του, τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των σέρβις (έως 40.000 χλμ.) και φυσικά την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 5,7λτ./100χλμ. αναλόγως της έκδοσης).
 
Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για το ωφέλιμο φορτίο έως 1,34t.
  • Για τις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος
  • Για τη μετάδοση της κίνηση εμπρός, πίσω ή και στους 4 τροχούς

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ