Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντικά ανανεωμένο τόσο σε ότι αφορά στην σχεδίαση του αμαξώματος όσο και στα μηχανικά του μέρη είναι το νέο Isuzu D-Max.

O εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας των επιβατών έχει αναβαθμιστεί πλήρως και διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης – ασφάλειας.

Ο 1.900άρης πετρελαιοκινητήρας του νέου D-Max αποδίδει ισχύ 164 ίππων με μέση κατανάλωση καυσίμου από 6,2λτ./100χλμ.

Isuzu D-Max: Αλλάζει τα δεδομένα

H  εντελώς νέα γενιά του Isuzu D-Max αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην ελληνική αγορά των Pick-Up και φιλοδοξεί να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο της, έναντι του, ομολογουμένως ισχυρού ανταγωνισμού.
Ωστόσο το νέο D-Max έχει να επιδείξει πολλαπλές τεχνολογικές αναβαθμίσεις καθώς και σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του, όπως π.χ. τον νέο πετρελαιοκινητήρα των 1,9λτ., που του επιτρέπουν να… αισιοδοξεί για τη συνέχεια!
 
Δυναμική σχεδίαση, αυξημένη άνεση, υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο
Διαθέσιμο με τρεις τύπους καμπίνας, το νέο Isuzu D-Max διακρίνεται για την εντελώς νέα σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού ενώ σημαντικά αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.
Πέραν αυτού, ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος, το ιαπωνικό μοντέλο προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1.552 – 2.305 χλστ., πλάτος έως 1.570 χλστ. και ύψος έως και 465 χλστ. ενώ μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 1.310 κιλών ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 3,5t.

Πετρελαιοκινητήρας χωρίς AdBlue μόλις 1,9λτ.
Κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα στο νέο D-Max εδράζεται ένα μηχανικό σύνολο 1.898 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 164 ίππων, το οποίο εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου από 6,2λτ./100χλμ. Συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ ηλεκτρονικά ελεγχόμενο είναι και το νέο σύστημα τετρακίνησης. 

Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για τον νέο 1.900άρη πετρελαιοκινητήρα των 164 ίππων
  • Για τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως και 1.310 κιλών
  • Για τις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ