Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Iveco Daily εξακολουθεί να αποτελεί τον καλύτερο (σε μεταφορικές δυνατότητες) εκπρόσωπο της ελληνικής αγοράς των μεγάλων Vans.

Η ποιότητα κατασκευής, η άνεση και οι μεγάλοι χώροι ξεχωρίζουν στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.

Το αυτόματο κιβώτιο «Hi-Matic» της Iveco Trucks είναι από τις πιο προηγμένες λύσεις της αγοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων.

Iveco Daily: Ένα φορτηγό με… μανδύα ελαφρού επαγγελματικού

Eχοντας αποσπάσει πολλαπλές και ιδιαίτερα τιμητικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων και τον τίτλο του «International Van of the Year 2015», η νέα γενιά του Iveco Daily έχει να επιδείξει μια πληρέστατη γκάμα εκδόσεων με μεικτό βάρος από 3,3 – 7,0t. καθώς και ένα κορυφαίο επίπεδο αναφορικά με την αξιοπιστία, τις τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει.
Επιπρόσθετα, αποτελεί τον πιο «heavy-duty» εκπρόσωπο της κατηγορίας των μεγάλων Vans και στην ελληνική αγορά σε ότι σχετίζεται με τον όγκο ή το βάρος των φορτίων που μπορεί να υποστηρίξει.
 
Ωφέλιμος όγκος φόρτωσης έως και 19,6κ.μ.
Έχοντας διασφαλίσει ένα κορυφαίο «περιβάλλον εργασίας» για τον οδηγό του νέου Daily με πολλαπλές καινοτόμες λύσεις αναφορικά με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η Iveco προσφέρει τον μικρότερο σε διαστάσεις εκπρόσωπο της γκάμας της με μήκος αμαξώματος από 5,04 – 7,50μ., τρία μεταξόνια και χώρο φόρτωσης με μήκος από 2,61- 5,12μ. Αντίστοιχα, οι τρεις επιλογές ως προς το ύψος της οροφής διασφαλίζουν ωφέλιμο ύψος εντός του χώρου φόρτωσης από τα 1,45 – 2,10μ. με τον ωφέλιμο όγκο των εκδόσεων Van να κυμαίνεται από τα 7,3 – 19,6 κ.μ.!

Κινητήρες πετρελαίου ή φυσικού αερίου έως και 205 ίππων
Η τεράστια γκάμα εκδόσεων του νέου Daily σε ότι αφορά στους κινητήρες περιλαμβάνει ένα μηχανικό σύνολο 2,3λτ. με ισχύ 106, 126 ή 146 ίππων (μέση κατανάλωση από 7,0λτ./100χλμ.) και έναν 3,0λιτρο πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 146, 170 ή 205 ίππων (μέση κατανάλωση από 7,5λτ./100χλμ.). Παράλληλα, οι εκδόσεις «Natural Power» εφοδιάζονται με έναν κινητήρα 3,0λτ. με καύσιμο το φυσικό αέριο, ισχύος 136 ίππων (κατανάλωση από 8,9kg/100χλμ.).

Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για τις εντυπωσιακές μεταφορικές του δυνατότητες
  • Για τους προηγμένους –Euro6- κινητήρες
  • Για το υπερσύγχονο αυτόματο κιβώτιο «Hi-Matic»

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ