Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το VW Caddy φιγουράρει επί σειρά ετών μεταξύ των πιο εμπορικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλόγως της έκδοσης, το Sprinter Van είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία με βάρος έως και 2,69t.

Η ευρυχωρία και η εργονομία αποτελεί βασικά στοιχεία του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών.

Mercedes-Benz Sprinter: Η επιτομή της ασφάλειας και της αποδοτικότητας

Tο Mercedes-Benz Sprinter έχει καταφέρει να συνδυάσει το όνομα του με την κατηγορία των μεγάλων Vans κατά την πάροδο των δεκαετιών, αποτελώντας σημείο αναφοράς και στην ελληνική αγορά χάρη στην απαράμιλλη πληρότητα του σε όλους τους τομείς.
Πιο σύγχρονο σχεδιαστικά και άνετο από ποτέ, το νέο Sprinter καταφέρνει για μια ακόμη φορά να θέσει νέα πρότυπα σε ότι αφορά στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια των ελαφρών επαγγελματικών όλων των τύπων ενώ, την ίδια στιγμή μπορεί να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως και 17,0κ.μ. Θέλετε περισσότερα;

Μεικτό έως 5,5t., ωφέλιμο έως 2,69t.!
H μεγάλη γκάμα εκδόσεων αναφορικά με το αμάξωμα (τόσο με κλειστό όσο και με ανοικτό χώρο φόρτωσης) αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό του Sprinter από την πρώτη παρουσίαση του. Πλέον, διατίθεται σε επιλογές μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t. ενώ για τις εκδόσεις Van, το ωφέλιμο φορτίο του κυμαίνεται από τους 0,88 – 2,69t.
Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης, αρκεί απλώς να αναφέρουμε πως ανάλογα με την έκδοση, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 7,5 – 17,0 κ.μ. 

Με καύσιμο τη βενζίνη, το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο
Προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του, το Sprinter είναι διαθέσιμο με μια πληθώρα μηχανικών συνόλων. Στους πετρελαιοκινητήρες υπάρχουν οι επιλογές των 2,2 και 3,0λτ. με ισχύ από 114 – 190 ίππους και μέγιστη ροπή από 240 – 440 Nm (μέση κατανάλωση από 7,1λτ./100χλμ.) ενώ οι εκδόσεις «NGT» φέρουν έναν κινητήρα 1,8λτ. με καύσιμο τη βενζίνη ή το φυσικό αέριο που αποδίδει ισχύ 156 ίππων και 240 Nm ροπής.

Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για την τεράστια γκάμα αμαξωμάτων
  • Για την αποδεδειγμένη αξιοπιστία των μηχανικών του μερών
  • Για τις πολλαπλές επιλογές καυσίμου για τους κινητήρες του

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ