Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευέλικτο και άκρως αποδοτικό, το Peugeot Bipper έχει εξελιχθεί για να ανταποκριθεί με άνεση στις πάσης φύσεως μεταφορές εντός της πόλης.

Χάρη στην αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού, το Bipper μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα με μέγιστο μήκος έως 2.481 χλστ.

Λιτός σχεδιαστικά αλλά με καλή ποιότητα κατασκευής, ο εσωτερικός διάκοσμος προσφέρει άνετους χώρους για τους δύο επιβάτες.

Vanettes: Λύσεις επί παντός επιστητού

Διατηρώντας μερίδιο της τάξης του 32,25% επί του συνόλου της αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών για το 5μηνο του 2017 και έχοντας αυξήσει τις ταξινομήσεις τους κατά 34,54% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους, οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vanettes είναι σε θέση να ανταποκριθούν με άνεση στις ανάγκες των εμπορευματικών μεταφορών χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως και 1,0t.

Peugeot Bipper: Γαλλικό… πασπαρτού!
 
Χάρη σε στοχευμένες κινήσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας της Peugeot, το Bipper αποτελεί για το 1ο 5μηνο του 2017 το πιο εμπορικό Vanette της αγοράς. Η φετινή επίδοση του γαλλικού μοντέλου ωστόσο, μόνο «τυχαία» δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς, το Bipper έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και των ελλήνων επαγγελματιών χάρη στις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες ενώ, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ιδιαίτερα περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας που διασφαλίζει στον κάτοχο του.

Όγκος φόρτωσης έως και 2,8κ.μ.
Παρά το γεγονός ότι το Bipper έχει μήκος αμαξώματος της τάξης των 3,86μ. και μεταξόνιο 2,51μ., οι σχεδιαστές της Peugeot Professionnel έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν στο εσωτερικό του έναν εξαιρετικά μεγάλο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.500 χλστ., πλάτος 1.473 χλστ. (1.046χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 1.205 χλστ. Μάλιστα, χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού το μήκος του αυξάνεται στα 2.481 χλστ. και ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης από τα 2,5 στα 2,8κ.μ. αντίστοιχα.
Τέλος το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι της τάξης των 610 κιλών.

Με ισχύ 80 ίππων από 1,3λτ.
Ο BlueHDi πετρελαιοκινητήρας των 1,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Peugeot Bipper αποδεικνύεται εξαιρετικά ολιγαρκής σε καύσιμο καθώς, αν και αποδίδει ισχύ 80 ίππων, η μέση κατανάλωση καυσίμου του για μεικτό κύκλο κίνησης περιορίζεται στα 4,4λτ./100χλμ, ενώ στα 115 g/km ορίζονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
 
Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για τις περιορισμένες διαστάσεις του
  • Για το χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας
  • Για τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ