Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Transit Courier αποτελεί τον μικρότερο σε διαστάσεις εκπρόσωπο της νέας… οικογένειας Transit.

Καλαίσθητος και με πολύ καλή εργονομία, ο εσωτερικός διάκοσμος συνδυάζεται με ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις χρήσης, το ωφέλιμο μήκος της καρότσας του Transit Courier μπορεί να ανέλθει έως και στα 2.593 χλστ.

Ford Transit Courier: Εξειδικευμένο για τα… πάντα!

Η μικρότερη σε διαστάσεις πρόταση της Ford στην οικογένεια «Transit», το Courier καταφέρνει να προσφέρει ιδανικές υπηρεσίες σε πολλαπλές εφαρμογές που σχετίζονται με τις ενδοαστικές εμπορευματικές μεταφορές, χάρη στην ευελιξία και την πολύ καλή οδική συμπεριφορά, που συνδυάζονται με τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως και 661 κιλών.
 
Eργονομικός εσωτερικός διάκοσμος
O μοντέρνος και άκρως εργονομικός εσωτερικός διάκοσμος συνδυάζεται με ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας την ίδια στιγμή που οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι πολλοί και εύκολα προσβάσιμοι.
Πέραν των πολλαπλών αερόσακων και των αναπαυτικών καθισμάτων, αξίζει να σταθούμε την «έξυπνη» βάση MyFord στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας που αναδιπλώνεται και μπορεί να προσφέρει ασφαλή στήριξη ενός κινητού τηλεφώνου ή ενός συστήματος πλοήγησης.
Το θερμαινόμενο παρμπρίζ «Quickclear», το σύστημα πολυμέσων SYNC, το υπερσύγχρονο σύστημα κλιματισμού, οι θύρες USB, τα χειριστήρια στο τιμόνι, η θήκη – ράφι στην οροφή της καμπίνας, το πλήρως αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού σε συνεργασία με το –επίσης κινούμενο- διαχωριστικό, αποτελούν ορισμένα ακόμη από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ford Transit Courier.

Μοντέρνο εσωτερικό, ωφέλιμος όγκος έως 2,6κ.μ.
¶κρως εργονομικό και με πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του Transit Courier έχει να επιδείξει στοιχεία όπως το θερμαινόμενο παρμπρίζ, το σύστημα πολυμέσων SYNC, ένα πλήρως αναδιπλούμενο κάθισμα για τον συνοδηγό κ.ο.κ.
Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης έχει όγκο από 2,4 – 2,6 κ.μ. με το μήκος του να ορίζεται στα 1.620 – 2.593 χλστ. και το πλάτος στα 1.488 χλτ. (1.104 χλστ. μεταξύ των θόλων) αντίστοιχα. Τέλος, αναλόγως της έκδοσης, είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 661 κιλών.

Μηχανικά σύνολα βενζίνης ή πετρελαίου
Αναλόγως της έκδοσης, το Transit Courier είναι διαθέσιμο με ένα βενζινοκινητήρα 1,0λτ. (ισχύς 100 ίππων) ή έναν πετρελαιοκινητήρα 1,5 λτ. (ισχύς 95 ίππων) που επιδεικνύουν μέση κατανάλωση από 3,7λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 96 g/km, συμβάλλοντας δραστικά στη διατήρηση του κόστους χρήσης του εκπροσώπου της Ford σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
 
Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για την ποιότητα κατασκευής
  • Για την εξαιρετική οδική συμπεριφορά
  • Για τον ευμετάβλητο χώρο φόρτωσης

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ