Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το VW Caddy φιγουράρει επί σειρά ετών μεταξύ των πιο εμπορικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ένας από τους βασικότερους λόγους της επιτυχίας του είναι φυσικά και το εξαιρετικό «περιβάλλον εργασίας» που προσφέρει στον οδηγό του.

Παράλληλα, το Caddy TGI αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν έναν «συνεργάτη» με καύσιμο το φυσικό αέριο.

Volkswagen Caddy: Επιλογή από το πάνω ράφι!

To γερμανικό μοντέλο αποτέλεσε ανέκαθεν ένα από τα σημεία αναφοράς των ελαφρών επαγγελματικών πόλης και στην ελληνική αγορά χάρη στην πληρότητα που εμφανίζει σε τομείς όπως η ποιότητα κατασκευής, η άνεσης, η ασφάλειας, η πληρότητα του εξοπλισμού αλλά και οι πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος.
Παράλληλα, το VW Caddy διατίθεται με μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα κινητήρων που προσφέρουν στον ιδιοκτήτη του να επιλέξει μεταξύ της βενζίνης, το πετρελαίου ή του φυσικού αερίου ως καύσιμο.

¶νετοι χώροι για επιβάτες και φορτίο
Η ποιότητα κατασκευής καθώς και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι έκδηλα στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του νέου Caddy ωστόσο, εκεί που το γερμανικό Vanette διαπρέπει είναι φυσικά σε ότι αφορά στον χώρο φόρτωσης του.
Διαθέσιμο με δύο μήκη μεταξονίου και αμαξώματος, το Caddy προσφέρει καρότσας με μήκος από 1.779 – 2.249 χλστ., πλάτος 1.556 χλστ. (1.170 μεταξύ των θόλων) και ύψος 1.244 χλστ. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 832 κιλά ή όγκο από 3,2 – 4,7 κ.μ. αναλόγως της έκδοσης.

Επιλογές κινητήρων για όλα τα γούστα!
Σε ότι αφορά στους βενζινοκινητήρες, ο Caddy προσφέρεται με τους TSI 1,2 ή 1,4λτ. με απόδοση 84 ή 125 ίππων με μέση κατανάλωση από 5,5λτ./100χλμ.
Στους πετρελαιοκινητήρες προσφέρονται οι επιλογές των 102, 122 ή 150 ίππων ενός 2,0λιτρου TDI συνόλου με μέση κατανάλωση από 4,4λτ./100χλμ. ενώ οι εκδόσεις TGI εφοδιάζονται με έναν 1.400άρη κινητήρα φυσικού αερίου, με ισχύ 110 ίππων και κατανάλωση από 4,0 kg/100χλμ.

Αξίζει να το αποκτήσεις…

  • Για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του
  • Για την ευρεία γκάμα κινητήρων με ισχύ από 84 – 150 ίππους
  • Για τον ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 4,7κ.μ.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ