Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όλες οι εκδόσεις της πληρέστατης γκάμας του Fiat Doblo είναι διαθέσιμες με Όφελος 2.100 ευρώ και εξόφληση σε έως και 48 άτοκες δόσεις.

Ατοκη 4ετής χρηματοδότηση από τη FIAT

5.204 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2019)

Νέο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης καθώς και Όφελος από 1.700 – 3.500 ευρώ προσφέρει για την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της η Fiat Professional!

Εστιάζοντας συνεχώς στην βέλτιστη κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων των επαγγελματιών πελατών της, η Fiat Professional εξελίσσει και δημιουργεί νέα προϊόντα και υπηρεσίες που διακρίνονται πρωτίστως για την αποδοτικότητα και τα οφέλη που προσφέρουν.
Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε και η έναρξη ισχύος ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος, που προβλέπει την εξόφληση του οχήματος σε έως και 48 άτοκες δόσεις.
¶τοκη χρηματοδότηση για τα Fiorino, Doblo Cargo και Talento Van
Το νέο –άτοκο- χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Fiat Professional είναι διαθέσιμο για τα δημοφιλή και στην Ελλάδα ελαφρά επαγγελματικά Fiorino, Doblo Cargo & Talento Van και προβλέπει:
  • Προκαταβολή 35% και εξόφληση σε 48 μηνιαίες δόσεις με μηδενικό (0%) ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6%).
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις των προαναφερθέντων μοντέλων, καθώς και των οχημάτων που εφοδιάζονται με κινητήρες φυσικού αερίου (CNG), μια επιλογή που διασφαλίζει μέγιστη οικονομία σε ότι αφορά τα κόστη καυσίμου.
Νέο χρηματοδοτικό για τα Panda Van και Ducato (Van & Chassis)
Πέραν του άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος που προαναφέραμε, η Fiat Professional προσφέρει ένα ακόμη ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης για τα μοντέλα Panda Van και Ducato (στις εκδόσεις Chassis & Van) που προβλέπει τα εξής:
  • Προκαταβολή 50% και εξόφληση σε 48 μηνιαίες δόσεις με ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).
 Όφελος έως 3.500 ευρώ και πολτετής Εργοστασιακή Εγγύηση
Πέραν των ευέλικτων και άκρως αποδοτικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που προαναφέραμε, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της Fiat Professional συνοδεύονται από 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση και 5ετή Οδική Βοήθεια (με εξαίρεση το Fiat Fullback που συνοδεύεται από 8ετή Εργοστασιακή Εγγύηση) ενώ, στην παρούσα φάση και συνδυαστικά με τα προγράμματα χρηματοδότησης που προαναφέραμε, είναι διαθέσιμες και οι παρακάτω εκπτώσεις για τα ελαφρά επαγγελματικά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας:
 
  • 2.500 ευρώ για το Panda Van
  • 2.300 ευρώ για το Fiorino
  • 2.100 ευρώ για το Doblo Cargo
  • 1.700 ευρώ για το Talento Van
  • 2.900 ευρώ για το Ducato Van
  • 2.000 ευρώ για τις εκδόσεις Extended Cab του Fullback
  • 3.500 ευρώ για τις εκδόσεις Double Cab του Fullback.