Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Auto Cover κατασκευάζει χειροποίητα καλύμματα κατά παραγγελία για όλους τους τύπους και τα μοντέλα αυτοκινήτων.

Auto Cover: Χειροποίητα καλύμματα κατά παραγγελία

3.878 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Η εταιρεία Auto Cover ιδρύθηκε και λειτουργεί στον ίδιο χώρο από το 1978 με αντικείμενο την κατασκευή χειροποίητων καλυμμάτων κατά παραγγελία για όλους τους τύπους και τα μοντέλα αυτοκινήτων.

Η εταιρεία Auto Cover ιδρύθηκε και λειτουργεί στον ίδιο χώρο από το 1978. Εδρεύει στο κέντρο της Θεσσσαλονίκης στην περιοχή “Ευζώνων” στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 6.

Η Auto Cover κατασκευάζει χειροποίητα καλύμματα κατά παραγγελία για όλους τους τύπους και τα μοντέλα αυτοκινήτων. Σχεδιάζονται, κόβονται και ράβονται από έμπειρους τεχνικούς και ράφτες. Με πατρόν που είναι κομμένα στα μέτρα του εκάστοτε σαλονιού, ακολουθείται η γραμμή του κατασκευαστή αφήνοντας άθικτη την ταπετσαρία με αποτέλεσμα η εφαρμογή των καλυμμάτων να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ακόμα, με την πλήρη εφαρμογή τα καλύμματα της Auto cover δεν επηρεάζουν την λειτουργικότητα των καθισμάτων του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία αναλαμβάνει ακόμα και την πλήρη αποκατάσταση του ουρανού και των πλαϊνών της πόρτας ενός ΙΧ. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστούν πατάκια σε διάφορες ποιότητες μοκέτας και καλύμματα ταμπλό για σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα και φορτηγάκια που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Η ποιότητα των υφασμάτων-δερματίνων και η τεχνογνωσία όλων αυτών των χρόνων έχουν καθιερώσει την Auto Cover στον χώρο του αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.