Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Αφοί Α. Δραγουμανιώτη Ο.Ε., πέρα από την επισκευή αντλιών πετρελαίου, μπεκ, τουρμπινών κ.α., διαθέτει και κινητό συνεργείο.

Οι τεχνικοί της εταιρείας, είναι άριστα εκπαιδευμένοι, ώστε να επιδιορθώνουν τα πάντα που αφορούν το diesel κινητήρα για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Autodiesel: Οι «γιατροί» των συστημάτων πετρελαίου

1.602 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Η εταιρεία Autodiesel - Αφοί Α. Δραγουμανιώτη Ο.Ε δραστηριοποιείται, από το 1968, στον τομέα επισκευής και συντήρησης συστημάτων τροφοδοσίας πετρελαίου.

Οι τεχνικοί της εταιρείας, είναι άριστα εκπαιδευμένοι, ώστε να επιδιορθώνουν τα πάντα που αφορούν το diesel κινητήρα για την απρόσκοπτη λειτουργία του, εξασφαλίζοντας έτσι στον επαγγελματία απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, διευκολύνοντας έτσι την παραγωγική διαδικασία.

Αλλωστε τα συστήματα τροφοδοσίας πετρελαίου, παλαιά και νέα, βασίζονται στην τεχνολογία των κινητήρων εσωτερικής καύσης και την ακρίβεια λειτουργίας, η οποία με τη σειρά της βασίζεται στους αισθητήρες. Η εταιρεία Αφοί Α. Δραγουμανιώτη Ο.Ε., ακουλουθεί κατά πόδας την ανάπτυξη της τεχνολογίας του Diesel και σε συνεργασία με την Robert Bosch, δημιούργησε ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια ελέγχου και επισκευής συστημάτων διαχείρισης πετρελαίου κινητήρων. Η πολυετής πείρα, η τακτική εκπαίδευση και ενημέρωση της Bosch, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού, με τη βοήθεια αξιόπιστων διαγνωστικών συσκευών και νέων σύγχρονων δοκιμαστηρίων ελέγχου και ρύθμισης, εγγυούνται την άριστη εξυπηρέτησή του πελατειακού κοινού της εταιρείας.

Η Αφοί Α. Δραγουμανιώτη Ο.Ε., πέρα από την επισκευή αντλιών πετρελαίου, μπεκ, τουρμπινών κ.α., διαθέτει και κινητό συνεργείο. Η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης είναι πλήρως εξοπλισμένη, ώστε ο πελάτης να παραμείνει όσο το δυνατόν λιγότερο στο δρόμο. Αυτή η κινητή μονάδα, αποτελεί το τελευταίο αποκτήμα της εταιρείας και έχει ως στόχο να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Εκεί υπάρχουν όλα τα εργαλεία και τα βασικά ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για μια επισκευή στο δρόμο καθώς επίσης και διαγνωστικός εξοπλισμός με αποτέλεσμα την άμεση διάγνωση και επισκευή του οχήματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.