Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η δραστηριότητα της εταιρείας έχει επεκταθεί στο εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών, ενώ παράλληλα εστιάζει στα συστήματα πέδησης, ευστάθειας και ασφάλειας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων (φορτηγά, λεωφορεία, νταλίκες κλπ.).

ΒΕΦΑ: Δίπλα στον επαγγελματία

1.729 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Η εταιρεία ΒΕΦΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1969 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Σήμερα η δραστηριότητα της εταιρείας έχει επεκταθεί περαιτέρω, με εμπόριο και παροχή υπηρεσιών, ενώ παράλληλα εστιάζει στα συστήματα πέδησης, ευστάθειας και ασφάλειας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων (φορτηγά, λεωφορεία, νταλίκες κλπ.).

Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριότητας στους παραπάνω τομείς, καθιστούν την εταιρεία ΒΕΦΑ Α.Ε. άριστο γνώστη των χαρακτηριστικών, των αναγκών αλλά και των τάσεων που επικρατούν τόσο στην τεχνολογία, όσο και στο νομοθετικό πλαίσιο του κλάδου, δίνοντάς της τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των επαγγελματιών πελατών της.
 
Αρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
Πέρα από την τεχνογνωσία, η εταιρεία ΒΕΦΑ Α.Ε. έχει επενδύσει και στο έμψυχο δυναμικό της, το οποίο έχει φροντίσει να εκπαιδεύσει σωστά και ολοκληρωμένα, ώστε να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο διευρυμένο πελατολόγιο. Η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) αποτελεί σταθερή διαδικασία της επιχείρησης. Μάλιστα η εταιρεία διαθέτει εκπαιδευτές πιστοποιημένους από την «Knorr-Bremse».
 
Προϊόντα με εργοστασιακή εγγύηση και υψηλό after sales
Η εταιρεία ΒΕΦΑ Α.Ε. προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τα οποία καλύπτονται με εργοστασιακή εγγύηση για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά κι αξιοπιστία! Τα προϊόντα είναι KNORR-BREMSE, FRAS-LE, TRUCKTECHNIC του οίκου MERITOR. Όμως η ΒΕΦΑ Α.Ε. προσφέρει επιπλέον στους πελάτες after sales υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως:
  • Παροχή διαγνωστικού λογισμικού
  • Αναβάθμιση λογισμικού
  • Διάγνωση βλαβών
  • Τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης
  • Τηλεφωνική υποστήριξη
  • Διανομή ανταλλακτικών
  • Παροχή Εξουσιοδότησης Knorr-Bremse Service
  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.