Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συγκρίνουμε και αναζητούμε τις διαφορές και τις ομοιότητες ανάμεσα στα Maxus eDeliver 9 & Mercedes-Benz eSprinter.

Συγκρίνουμε και αναζητούμε τις διαφορές και τις ομοιότητες ανάμεσα στα Maxus eDeliver 9 & Mercedes-Benz eSprinter.

«Κόντρα» με φόντο τα Μεγάλα e-Vans!

62.312 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2023)

Στην άκρως απαιτητική κατηγορία των ηλεκτρικών Μεγάλων Vans οι... θιασώτες της Mercedes-Benz θα πρέπει να ρίξουν μια -αρκετά πιο προσεχτική- ματιά σε όσα τους προσφέρει η Maxus με το εξόχως ανταγωνιστικό eDeliver 9!

Οι Κινέζοι δίνουν τον τόνο!

 

  • Φθηνότερο & αποδοτικότερο το eDeliver 9!
  • Με ωφέλιμο έως 1,2t. η Maxus, λίγο πάνω από τον 1,0t. η Mercedes
  • Με τρεις μπαταρίες και αυτονομία έως 353km το eDeliver 9!
  • Χρόνος φόρτισης από 25 λεπτά για το Mercedes-Benz eSprinter
 
Η κατηγορία των Μεγάλων Vans και ειδικά των αμιγώς ηλεκτρικών, αναμένεται να γνωρίσει σημαντική άνοδο πωλήσεων μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και πανευρωπαϊκά, δεδομένου ότι τα εν λόγω οχήματα θα κληθούν να υποστηρίξουν πάσης φύσεως εφαρμογές που σχετίζονται με όλους τους κλάδους των Μεταφορών, εντός της πόλης και όχι.
 
Δύο από τις πιο χαρακτηριστικές προτάσεις που ήδη είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά είναι τα Maxus eDeliver 9 και Mercedes-Benz eSprinter. Η Maxus Motors, θυγατρική του Ομίλου SAIC, είναι μια εκ των κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών από την Κίνα, που συνεχίζει να εξελίσσει άκρως αποδοτικές λύσεις σε όλες τις κατηγορίες ενώ η Mercedes-Benz Vans δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.
 
Στην παρούσα φάση, τα μοντέλα eDeliver 9 και eSprinter, αποτελούν τους εκπροσώπους των δύο εταιρειών στην κατηγορία των Μεγάλων eVans και οι ομοιότητες τους είναι πολλαπλές.
 
Ωστόσο σημαντικές είναι και οι διαφορές τους και μια πιο προσεχτική ματιά καθιστά σαφές πως, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, το eDeliver 9 υπερέχει στους περισσότερους τομείς του eSprinter Van.
 
Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του κόστους αγοράς των δύο μοντέλων δεδομένου ότι το Maxus eDeliver 9 είναι διαθέσιμο με κόστος από 65.500 ευρώ (Λ.Τ.Π.Φ. από 52.822 ευρώ) ενώ την ίδια στιγμή το κόστος της μίας και μόνο έκδοσης του Mercedes-Benz eSprinter ξεκινά από τα 68.398 ευρώ (Λ.Τ.Π.Φ. από 55.160 ευρώ).
 
Ανακαλύψτε παρακάτω που κερδίζουν και που χάνουν έναντι του ανταγωνιστή τους τα νέα Maxus eDeliver 9 και Mercedes-Benz eSprinter.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »