Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ειδικότητά της BrakeTruck στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου.

BrakeTruck: Οι ειδήμονες στη επισκευή βαρέων οχημάτων

2.063 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

H εταιρεία BrakeTruck διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επισκευή βαρέων οχημάτων, έχοντας ένα ευρύ κι ικανοποιημένο πελατολόγιο.

Η εύρυθμη λειτουργία ενός επαγγελματικού οχήματος σημαίνει πολλά για την κερδοφορία και την άριστη λειτουργία μιας εταιρείας. Η BrakeTruck, με την πείρα και την εξειδίκευση του προσωπικού της φροντίζει το επαγγελματικό σας όχημα να βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο κάνοντας χιλιόμετρα και δουλεύοντας απρόσκοπτα.

Η αμεσότητα και η ποιότητα των εργασιών της BrakeTruck υπόσχονται απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Η ειδικότητά της BrakeTruck στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Μάλιστα διαθέτει μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών σε φρένα, αλλά και σε αναρτήσεις, καθώς και μεγάλη τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.