Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σειρά Ecopia H002 για οχήματα διεθνών μεταφορών επιτυγχάνει την καλύτερη απόδοση καυσίμου. Έτσι ένας μέσος στόλος οχημάτων μεγάλων αποστάσεων θα μπορούσε να εξοικονομήσει περισσότερα από 200.000 ευρώ ετησίως στο κόστος καυσίμου και να μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 546 τόνους!

Τα ελαστικά Bridgestone Ecopia H Drive 002 για το διαφορικό διαθέτουν γόμα πέλματος με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο (silica) για κορυφαία και αποδεδειγμένη από το TUV πρόσφυση στο βρεγμένο.

Το ελαστικό τρέιλερ Bridgestone Ecopia H Trailer 002 διαθέτει μεγάλη επιφάνεια επαφής και εξαιρετική αποβολή νερού για top πρόσφυση στο βρεγμένο

Bridgestone Ecopia H002: Top οικονομία καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς

9.066 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2021)

Εφαρμόζοντας καινοτόμο σχεδίαση πέλματος και νέα τεχνολογία γόμας, τα ελαστικά Bridgestone Ecopia H002 ελαχιστοποιούν το κόστος χρήσης οχημάτων διεθνών μεταφορών μέσω της κορυφαίας απόδοσης καυσίμου, χωρίς όμως συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής και στην πρόσφυση σε χειμερινές συνθήκες.

Η Bridgestone, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο, δημιούργησε τη σειρά Ecopia H002 για να ανταποκριθεί απόλυτα σε προκλήσεις, όπως οι -ολοένα και πιο απαιτητικοί- κανονισμοί της ΕΕ για τις εκπομπές CO2 , η οδική ασφάλεια και η οικονομία καυσίμου: Με μερίδιο 30% επί του συνόλου των δαπανών, το καύσιμο είναι μακράν το μεγαλύτερο λειτουργικό κόστος για του στόλους μεγάλων αποστάσεων και διεθνών μεταφορών.

Η σειρά Ecopia H002 επιτυγχάνει την καλύτερη απόδοση καυσίμου με διάκριση Α-Α-Α στην ετικέτα ελαστικών της ΕΕ χρησιμοποιώντας την στον άξονα διεύθυνσης, κίνησης και  ρυμουλκούμενου. Έτσι ένας μέσος στόλος οχημάτων μεγάλων αποστάσεων θα μπορούσε να εξοικονομήσει περισσότερα από 200.000 ευρώ ετησίως στο κόστος καυσίμου και να μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 546 τόνους!  

Παράλληλα με τα οφέλη στην οικονομία καυσίμου, η τελευταία γενιά ελαστικών Ecopia Η002 είναι επίσης σχεδιασμένη για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά Εcopia προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση στο βρεγμένο ξεπερνώντας όλους τους ανταγωνιστές - όπως έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί από τον ανεξάρτητο οργανισμό TÜV SÜD. Η νέα σειρά Ecopia πέτυχε επίσης εξαιρετικές βαθμολογίες για πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, αξιολόγηση Β-Β-Β στην ετικέτα της ΕΕ χρησιμοποιώντας την στο άξονα διεύθυνσης, κίνησης και  ρυμουλκούμενου.

Η νέα γενιά Ecopia είναι πλήρως χειμωνιάτικη ως τα μόνα ελαστικά για στόλους μεγάλων αποστάσεων με σήματα 3PMSF και M + S διαθέσιμα σε όλες τις θέσεις του οχήματος και γι αυτό συμμορφώνεται με όλες τις χειμερινές νομοθεσίες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η νέα γενιά ελαστικών Ecopia έχει πιστοποιηθεί από την TÜV SÜD Tire Test Mark για την ποιότητα και την ασφάλειά της. Αυτό το επίτευγμα ισχύει για κάθε μεμονωμένο ελαστικό, που αφορά την τοποθέτηση σε τιμόνι, κίνηση και ρυμουλκούμενο.

Τοp τεχνολογίες για τοποθέτηση σε τιμόνι, διαφορικό & τρέιλερ

Τα ελαστικά Bridgestone Ecopia H Steer 002 για τους κατευθυντήριους τροχούς χάρη στη μικρής παραμόρφωσης σχεδίαση πέλματος και τη NanoPro τεχνολογία της γόμας τους εξασφαλίζουν την χαμηλότερη αντίσταση κύλισης στην κατηγορία. Επιπλέον η υψηλής αποτελεσματικότητας επιφάνεια επαφής  διασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα. Ο ανθεκτικός σκελετός  εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αυξημένες δυνατότητες αναγόμωσης.

Τα ελαστικά Bridgestone Ecopia H Drive 002 για το διαφορικό διαθέτουν γόμα πέλματος με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο (silica) για κορυφαία και αποδεδειγμένη από το TÜV πρόσφυση στο βρεγμένο.  Όπως και το ελαστικό του τιμονιού είναι και αυτό αναγομώσιμο, ώστε να μειώνεται το κόστος ανά χιλιόμετρο, διαθέτει ανθεκτικό σκελετό, μικρής παραμόρφωσης σχεδίαση πέλματος και NanoPro τεχνολογία γόμας για χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Τέλος, το ελαστικό τρέιλερ Bridgestone Ecopia H  Trailer 002 διαθέτει μεγάλη επιφάνεια επαφής και εξαιρετική αποβολή νερού για top πρόσφυση στο βρεγμένο. Υιοθετώντας και αυτό τη ΝanoPro τεχνολογία γόμας, την άκαμπτη σχεδίαση πέλματος και το στιβαρό σκελετό συνδυάζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής με χαμηλή αντίσταση κύλισης και μοναδική οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.