Ποιο Pick-Up είναι πιο γρήγορο; Η Mercedes-Benz X-Class ή το VW Amarok;

«Drag race» μεταξύ X-Class & Amarok! (+vid)

Η νέα Mercedes-Benz X-Class και το Volkswagen Amarok είναι τα ισχυρότερα Pick-Up και στην ελληνική αγορά με απόδοση 258 ίππων. Ωστόσο ποιο από τα δύο είναι πιο γρήγορο; Δείτε το video!

Όπως μπορείτε να ανακαλύψετε και στο σχετικό θέμα που έχουμε παρουσιάσει, η νέα Mercedes-Benz X-Class με τον V6 πετρελαιοκινητήρα των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 258 ίππων και 550 Nm ροπής από τις 1.400 – 3.200σ.α.λ. και το Volkswagen Amarok με τον –επίσης- V6 πετρελαιοκινητήρα των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 258 (272 με overboost) ίππων και 580 Nm ροπής από τις 1.400 – 3.000 σ.α.λ., αποτελούν τα ισχυρότερα μεσαία Pick-Up που διατίθενται και στην ελληνική αγορά.
Εύλογο ήταν λοιπόν, κάποιος να αποφασίσει να τα βάλει σε μια άτυπη «κόντρα» θέλοντας να ανακαλύψει πιο εκ των δύο έχει την καλύτερη επιτάχυνση και η πληροφορία αυτή τελικά προήλθε από το διαδικτυακό κανάλι 4x4 Dünyası.
Ωστόσο, προκειμένου τελικά να δείτε τον drag αγώνα των δύο δημοφιλέστατων Pick-Up, πρέπει να παραλείψετε σχεδόν όλο το video καθώς η… εκκίνηση δίνεται στο 11:50.
Δείτε το video…
 
 
 

Advertisement