Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δώσαμε ενεργό παρόν!

3.157 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2019)

Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά έδωσε το παρών στην κλαδική έκθεση FOODTECH 2019 (12-14 Οκτωβρίου για τον κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών).

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων που παράγουν και εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών και υψηλό οργανωτικό επίπεδο, η FOODTECH 2019 αποτελεί κορυφαία έκθεση του κλάδου στη Ν.Α. Ευρώπη !
Ο μεγάλος αριθμός Ελλήνων και ξένων εκθετών, η τεράστια γκάμα και η υψηλή ποιότητα των εκθεμάτων τους, που καλύπτει όλη την αλυσίδα παραγωγής και συσκευασίας Τροφίμων & Ποτών,  αναδείκνύουν την FOODTECH 2019 ως κομβικό σημείο συνάντησης και επενδυτικών επιλογών για τους ιδιοκτήτες και τα εξειδικευμένα στελέχη όλων των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.
Ένα μεγάλο «ραντεβού» για τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου
Οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Τροφίμων & Ποτών έδωσαν παρόν ενώ ο τελικός αριθμός των εκθετών ξεπέρασε τους 200 (μεταξύ τους σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις όπως οι: ΑΒΕΝΚΟ, ΑΓΓΙΔΗΣ σ. – A.M.S. PACK, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΥΙΟΙ, ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΣΤΙΚΑ, ΜΑΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΡΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΥΔΑΤΩΡ, ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ, ACMON GROUP, ALFA COOL HELLAS, ΕΝΚΟ PLASTICS, KAPELIS PACKAGING, HELLAS DIGITAL HELLAS PACK, METROTECH, MULTIVAC HELLAS κ.ά.
Το Auto Tρίτη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ στήριξε ως χορηγός επικοινωνίας την έκθεση και συμμετείχε με περίπτερο από το οποίο μοίρασε τεύχη με ειδικά αφιερώματα, ενώ στα πλαίσια της έκθεσης συνεχίστηκε η σπονδυλωτή έρευνα του σχετικά με τα Επαγγελματικά οχήματα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες (και αυτού του κλάδου) καθώς και με την πρόθεση αγοράς καινούργιου που ,πιθανώς, έχουν.