Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμώνουν ή χτίζουν «όνομα»! Οι Top της Συντήρησης!

6.582 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2020)

Χρόνια στην πιάτσα, με know how. Δεν "μασάνε" στα δύσκολα. Eπενδύoυν σε γνώση, ανθρώπους και εξοπλισμό. Αντιμετωπίζουν τον επαγγελματία πελάτη με 100% επαγγελματισμό (γι αυτό και έχουν υψηλή πιστότητα ενώ ταυτόχρονα οι πελάτες τους γίνονται "διαφημιστές" της δουλειάς τους).

Έχουν οργανωθεί ή οργανώνονται και για την νέα digital εποχή. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ του κλάδου συντήρησης Επαγγελματικού!

Έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικοί (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Δεν επιλέγονται απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Σου μιλάνε καθαρά, χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια». Ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !

Δεν έχει πλέον σημασία το "που είναι" μα το "ποιός είναι"  !
Τόσο οι επιχειρήσεις πρόληψης (ΚΤΕΟ) και οι επιχειρήσεις διάθεσης-εμπορίας ανταλλακτικών, λιπαντικών, όσο και τα συνεργεία ελαφρών ή βαρέων Επαγγελματικών οχημάτων (με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά) κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερ-τοπικά από άλλες περιοχές (όσο η φήμη τους εξαπλώνεται
).  Έχει βοηθήσει και ο εκσυγχρονισμός των οδικών αξόνων (ακόμα και στην «υδροκέφαλη» πρωτεύουσα) εξυπηρετεί, ώστε να μην υπάρχουν, πλέον, οι παλιές δυσκολίες μετακίνησης. Έτσι πλέον, δεν έχει σημασία «που είναι» ο κατάλληλος επαγγελματίας μα «ποιός είναι» (και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης).

Αυτές οι επιχειρήσεις, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον  «πιστό πελάτη». Μπορούν και προσφέρουν καλή συμβουλευτική μα και  ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο (είτε αυτές περιλαμβάνουν προιόντα, εργασίες συντήρησης, εργασίες αποκατάστασης, εργασίες βελτίωσης κλπ). Έτσι με αυτό τον τρόπο, θεωρούνται  επιχειρήσεις που –όπως λέμε εμείς στο ΝΕΤ Τρίτη-Eπαγγελματικά,  παρέχουν υπηρεσίες «4 Αστέρων».

Αλλά ας δούμε πιο κάτω,
χρήσιμα θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για την καλή συντήρηση του επαγγελματικού σας
και με 1 κλίκ  ΕΔΩ τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ της αγοράς από Top Experts.