Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

6 επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν!

7.608 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Πολλαπλά σημάδια ανάκαμψης και αισιοδοξίας ! Λειτουργούμε ήδη σε μία αγορά που “τρέχει” με άλλους –καλύτερους- ρυθμούς!

Σύμφωνα και με στοιχεία θεσμικών οργάνων της αγοράς, μα κυριότερα σύμφωνα με «τα λόγια της αγοράς» (στελεχών από διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας από τον κλάδο της Οικοδομής μέχρι και τον κλάδο του αυτοκινήτου) ΟΛΑ συνηγορούν στο ότι μπήκαμε επιτέλους σε ανοδική τροχιά. Η αν θέλετε η οικονομία μας μπήκε σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Στα πλαίσια αυτά και ο κλάδος των Επαγγελματικών Οχημάτων (που το 2019 βελτίωσε τις πωλήσεις των καινούργιων επαγγελματικών κατά 15% μα «είδε» και πολλές κατηγορίες προιόντων-υπηρεσιών, που σχετίζονται με το επαγγελματικό όχημα ακόμα και σε επίπεδο B2B υπηρεσιών, να ανεβάζουν “στροφές” και μερίδια !

Εμείς σαν ειδικός τύπος το είδαμε και από την κατακόρυφη αύξηση των επισκεψιμοτήτων στο site μας (Pro.autotriti.gr) ! Σε αυτό βοήθησε και η ειδική θεματολογία μας η οποία επικεντρώθηκε –πέρα από την αυτονόητη κάλυψη της ανάγκης για αγορά επαγγελματικού- και στην χρήση του.
Ειδικά θέματα μα και παρουσιάσεις TOP Experts ανά κατηγορία υπηρεσιών, προιόντων, συμβάλουν στην σφαιρική ενημέρωση των χιλιάδων επισκεπτών-αναγνωστών μας καθημερινά.

Στα πλαίσια αυτά και το αφιέρωμα που ακολουθεί. Παρουσιάζουμε 6 κορυφαίες στον τομέα τους εταιρείες του κλάδου, με πολύχρονη και σημαντική παρουσία, με B2C και B2B υπηρεσίες.