Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Πότε η λυχνία «φωνάζει» πρόβλημα! TOP Expert Tips!

6.450 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2020)

Στο συμβουλευτικό, για diesel και καλή συντήρηση, άρθρο του μήνα, οι experts της ΠΕΑΚ, εκ των κορυφαίων επισκευαστών πετρελαιοκινητήρων της ελληνικής αγοράς, μας εξηγούν πως "διαβάζουμε την ένδειξη – πρόβλημα" στις οι προειδοποιητικές λυχνίες του αυτοκινήτου μας.

Οι κινητήρες πετρελαίου είναι εσωτερικής καύσης, βαριάςς κατασκευής λόγω υψηλής σχέσης συμπίεσης, άρα απαιτούν ιδιαίτερα μέτρα χρήσης και συντήρησης. Σε περίπτωση κάποιας βλάβης, δίνουν "σήμα" με προειδοποιητικές λυχνίες που χρειάζονται άμεσα την προσοχή σας, αν και όταν ανάψουν.                  Καλέστε:  210 3468902

7 τέτοιες περιπτώσεις – ενδείξεις!
Προειδοποιητική λυχνία βουλωμένου φίλτρου καυσίμου. Υποδεικνύει ότι η ποσότητα του συσσωρευμένου νερού μέσα στο φίλτρο καυσίμου έχει φθάσει στην προκαθορισμένη στάθμη. Θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως το όχημα, αφού η συνεχής οδήγηση με νερό συσσωρευμένο στο φίλτρο καυσίμου θα καταστρέψει την αντλία ψεκασμού καυσίμου.

Προειδοποιητική λυχνία χαμηλής στάθμης καυσίμου. Υποδεικνύει ότι το καύσιμο που απομένει είναι περίπου 6,0 L  ή λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο θα πρέπει να ανεφοδιαστεί με πετρέλαιο το συντομότερο δυνατό.

Προειδοποιητική λυχνία χαμηλής στάθμης λαδιού πετρελαιοκινητήρα.
Υποδεικνύει ότι η στάθμη του λαδιού του κινητήρα είναι χαμηλή.    Καλέστε:  210 3468902

Προειδοποιητική λυχνία συστήματος DPF. Υποδεικνύει ότι ο καταλυτικός μετατροπέας με DPF χρειάζεται να καθαριστεί.

 Λυχνία υπενθύμισης αλλαγής λαδιού πετρελαιοκινητήρα. Αναβοσβήνει περίπου 15.000-20.000 km  μετά την αλλαγή λαδιού του κινητήρα.

Ενδεικτική λυχνία βλαβών του πετρελαιοκινητήρα. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ελέγξετε το αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατό σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο.

Προειδοποιητική λυχνία παρακολούθησης της πίεσης ελαστικών. Σας ενημερώνει, σε πραγματικό χρόνο, για την πίεση των ελαστικών σας.

2 λόγια για την ΠΕΑΚ,
ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της αγοράς για Diesel Service!


Η Π.Ε.Α.Κ ΕΠΕ (Πετρελαιοτεχνικά Εργαστήρια και Ανταλλακτικά Κινητήρων) δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής των αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών από το 1963. Με υψηλή τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας,, δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα του συστήματος τροφοδοσίας, όλων των κατασκευαστών πετρελαιοκινητήρων.                                 Καλέστε:  210 3468902

Με καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό που παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στην τεχνολογία του ντίζελ, από την μηχανική αντλία, μέχρι την σημερινή ηλεκτρονική της μορφή.
Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, σε έναν ευρύχωρο και σύγχρονο χώρο, στις εγκαταστάσεις της (στις οποίες ακολουθεί και όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τόσο για τους πελάτες της όσο και για το πολυμελές προσωπικό της).

Οι υπηρεσίες που καλύπτει περιλαμβάνουν:
  • Εξουσιοδοτημένο Service αντλιών και μπεκ.
  • Διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας.
  • Ηλεκτρονική Ζυγοστάθμιση Τουρμπινών
  • Αναλυτή καυσαερίων Bosch για έκδοση Κ.Ε.Κ.
Π.Ε.Α.Κ ΕΠΕ
Καλέστε:  210 3468902
Δείτε: https://peak.gr/