Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το κλεμμένο 16θέσιο λεωφορείο που προκάλεσε το ντεραπάρισμα του μικρού ΙΧ στη Θεσσαλονίκη.

Το κλεμμένο 16θέσιο λεωφορείο που προκάλεσε το ντεραπάρισμα του μικρού ΙΧ στη Θεσσαλονίκη.

Δύο σοβαρά τροχαία στη Θεσσαλονίκη (+vid)

2.184 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2022)

Βόλτα με κλεμμένο …λεωφορείο βγήκε ένας ασυνείδητος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αφού προκάλεσε τον τραυματισμό ενός οδηγού ΙΧ, έγινε «καπνός». Λίγες ώρες αργότερα, μια ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από βυτιοφόρο φορτηγό, χάνοντας τραγικά τη ζωή της.

Λεωφορείο & βυτιοφόρο σπέρνουν πανικό & θλίψη στη Θεσσαλονίκη!

  • Οδηγός κλεμμένου λεωφορείου ανέτρεψε ΙΧ όχημα
  • Στο νοσοκομείο το θύμα – άφαντος ο δράστης
  • Βυτιοφόρο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα
  • Πήγαινε στην εκκλησία και βρήκε τραγικό θάνατο
 
Δύο τροχαία σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μέχρι να ανατείλει ο ήλιος σήμερα το πρωί, Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022. Στο ένα, το οποίο μοιάζει σαν να βγήκε από το σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, υπήρξε τραυματισμός, ενώ το άλλο είχε τραγική κατάληξη, καθώς σε αυτό μια γυναίκα έχασε τη ζωή της!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βόλτα με κλεμμένο λεωφορείο

Αναλυτικότερα, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο 26χρονος οδηγός μιας Lancia Ypsilon τραυματίστηκε από τη σύγκρουση με λεωφορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα ακόμα αναζητείται, ενώ το λεωφορείο που οδηγούσε αποδείχθηκε πως ήταν κλεμμένο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένα 16θέσιο λεωφορείο βγήκε με ταχύτητα στην οδό Αλ. Παπαναστασίου από την οδό Αρχιμήδους, περίπου λίγο πριν τις 12:30 το βράδυ. Έπειτα, προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με το μικρό ιταλικό Ι.Χ., το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούταν στην οδό Αλ. Παπαναστασίου. Από τη σύγκρουση η Lancia Ypsilon εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Ο 26χρονος οδηγός του κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα.

Έγινε «καπνός» ο δράστης

Ο οδηγός του μικρού λεωφορείου μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή, παρά τις προσπάθειες περαστικών να τον σταματήσουν. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο λόγος που έγινε «καπνός» ήταν επειδή είχε κλέψει δέκα λεπτά νωρίτερα από την λεωφόρο Κ. Καραμανλή το 16θέσιο όχημα.
 
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης. Δείτε περισσότερα στο βίντεο του thestival.gr:

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »