Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Με αφορμή τη συμπλήρωση 1 εκ. πωλήσεων, η Toyota Ν. Αφρικής δημιούργησε ένα επετειακό θηριώδες Hilux με κινητήρα 445 ίππων.

Ο κινητήρας του εν λόγω μοντέλου είναι ένα 5λιτρο, V8 σύνολο που προέρχεται από το Lexus IS F.

Ένα Toyota Hilux 455 ίππων

2.675 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2015)

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός εκατομμύριου πωλήσεων του Hliux, η Toyota South Africa δημιούργησε ένα ειδικό όχημα με κινητήρα 5,0λτ. που αποδίδει ισχύ 455 ίππων.

Όπως αναφέρουμε και στο εισαγωγικό, η Toyota South Africa συμπλήρωσε ένα εκατομμύριο πωλήσεις για το μοντέλο Hilux με ένα Single Cab όχημα με κινητήρα 3,0λτ. που διέθεσε σε έναν επιχειρηματία στην Πραιτόρια μέσα στον Ιούλιο του 2015.

Προκειμένου να γιορτάσει το συγκεκριμένο επίτευγμα, απευθύνθηκε στο τμήμα Toyota Motorsport προκειμένου να κατασκευάσει ένα ειδικό –επετειακό- όχημα.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα… θηριώδες Toyota Hilux της υπάρχουσας γενιάς (που διατίθεται και στην ελληνική αγορά) το οποίο εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα 5,0λτ. από το Lexus IS F.

Έπειτα από τις απαραίτητες… ρυθμίσεις, το εν λόγω μηχανικό σύνολο αποδίδει πλέον ισχύ 455 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. ενώ αρκετές είναι και οι τροποποιήσεις που το όχημα έχει δεχθεί στο κιβώτιο ταχυτήτων, τις αναρτήσεις, τα διαφορικά και το σύστημα πέδησης, με τις περισσότερες να προέρχονται αυτούσιες από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας που επιμελείται τα οχήματα που διαγωνίζονται στο φημισμένο Rally Dakar