Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από την άνοιξη του 2018 θα αρχίσουν οι παραδόσεις των νέων εκδόσεων «Dark Label» του Volkswagen Amarok.

Έναρξη πωλήσεων για το Amarok Dark Label

2.729 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2018)

Η Volkswagen ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων της δυναμικής έκδοσης «Dark Label» για την αγορά της Μ. Βρετανίας ενώ θα ακολουθήσουν και οι άλλες αγορές της ΕΕ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αντιπροσωπείας της Volkswagen για την αγορά της Μ. Βρετανίας, ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τη νέα έκδοση «Dark Label» του International Pick-Up of the Year για το 2018.
Οι παραδόσεις της νέας αυτής –κορυφαίας- έκδοσης του VW Amarok θα ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη ενώ αξίζει να αναφέρουμε  πως πρόκειται για μια από τις πιο πολυτελείς προτάσεις της εταιρείας σε ότι αφορά στη γκάμα του Amarok.
Βασισμένες στο επίπεδο εξοπλισμού «Highline» του γερμανικού Pick-Up, οι εκδόσεις Dark Label θα εφοδιάζονται με τον V6 πετρελαιοκινητήρα των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 204 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ωστόσο, ο βασικός τους εξοπλισμός είναι σημαντικά πληρέστερος.
Σε ότι αφορά στο εξωτερικό του αμαξώματος, αξίζει να εστιάσουμε στις ειδικές ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών καθώς και τις επενδύσεις από μαύρη –ματ- βαφή στους καθρέπτες, τις χειρολαβές των θυρών και τον πίσω προφυλακτήρα.
Ματ είναι και η βαφή των πλευρικών σκαλοπατιών όσο και τους roll-bar στον χώρο φόρτωσης που συνδυάζεται με το γκρι μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος.
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό του οχήματος, οι εκδόσεις Dark Label διακρίνονται δερμάτινη επένδυση από alcantara σε όλα τα καθίσματα καθώς και αρκετές «πινελιές» από μαύρης απόχρωσης σε διάφορα σημεία του εσωτερικού διακόσμου.
Πέραν αυτού, στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου συγκαταλέγεται και το πιο προηγμένο σύστημα πολυμέσων της εταιρείας, το Discover Media με οθόνη αφής 6,33 ιντσών που ενσωματώνει λειτουργίες όπως οι «Voice Enhancer», «Guide & Inform» κ.ο.κ.
Καταλήγοντας αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι εκδόσεις «Dark Label» του VW Amarok είχαν παρουσιαστεί επίσημα στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης (IAA 2017) που διοργανώθηκε από 14 – 24 Σεπτεμβρίου.