Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η μεγάλη ευελιξία των εκπροσώπων της κατηγορίας των Vanette σε συνδυασμό με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, καθιστούν τα οχήματα της εν λόγω κατηγορίας, ιδανικά για τις ενδοαστικές μεταφορές.

Mercedes-Benz Citan: Κινητήρες με ισχύ 75 – 114 ίππους, Ωφέλιμο φορτίο έως και 810 κιλά, από 17.183 ευρώ

Tι ορίζει ένα Vanette ώς Best buy επιλογή

23.148 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2014)

Καταφέρνοντας να αυξήσει τις νέες ταξινομήσεις της κατά 144,95% σε σχέση με το 2012, η κατηγορία των Vanette είναι πλέον η πιο εμπορική της ελληνικής αγοράς με μερίδιο 45,28% επί του συνόλου των πωλήσεων στα ελαφρά επαγγελματικά. 
Τα οχήματα της εν λόγω κατηγορίας διακρίνονται για την πολύ καλή ευελιξία τους και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων (ακόμη και κάτω του ορίου των 110 gr/km, την ίδια στιγμή που οι μεταφορικές τους δυνατότητες (ωφέλιμο φορτίο έως και 1,0t.) μπορούν να ανταποκριθούν σε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων. 
Το Fiat Doblo Cargo, το VW Caddy Van, το Fiat Fiorino, το Mercedes-Benz Citan και το Nissan NV200 κατάφεραν να συμπληρώσουν την κορυφαία σε πωλήσεις 5άδα της ελληνικής αγοράς με βασικότερο γνώρισμα τους το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης, τους οικονομικούς σε καύσιμο και παράλληλα «οικολογικούς» κινητήρες και φυσικά, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας όπου περιλαμβάνονται στοιχεία που καλύπτουν τις προτιμήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών. 
Εξάλλου, το μέτρο του Πράσινου Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας αποτέλεσε και ένα σημαντικό κίνητρο για τους Έλληνες επιχειρηματίες προκειμένου να αποκτήσουν ένα Vanette, δεδομένης της ελεύθερης (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) πρόσβασης εντός των ορίων του των εν λόγω οχημάτων (τόσο λόγω των εκπομπών ρύπων όσο και του ορίου των 2,2t. ως προς το μεικτό βάρος των οχημάτων). 

Mercedes-Benz Citan: Το νέο αστέρι της πόλης
Ο Βενιαμίν στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz είναι διαθέσιμος με τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος και μπορεί να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 3,8κ.μ. ή βάρος έως 810 κιλά. 
Κομψό σχεδιαστικά και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το Mercedes-Benz Citan διακρίνεται για τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που διαθέτουν ακόμη και οι βασικές εκδόσεις του. 
Παράλληλα, η πληρέστατη γκάμα κινητήρων του περιλαμβάνει τρεις επιλογές ενός 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα με απόδοση από 75 – 90 ίππους και μέγιστη ροπή έως 200 Nm. Η μέση κατανάλωση καυσίμου τους ξεκινά από τα 4,3λτ./100χλμ. και οι εκπομπές CO2 από τα 112 gr/km. Παράλληλα όμως, πλέον είναι διαθέσιμες και οι βενζινοκίνητες εκδόσεις με το μηχανικό σύνολο των 1,2λτ. που αποδίδουν ισχύ 114 ίππων. 


Mercedes-Benz Citan:   Κινητήρες με ισχύ 75 – 114  ίππους,  
Ωφέλιμο φορτίο έως και            810  κιλά, από 17.183 ευρώ

Mercedes-Benz Citan: Κινητήρες με ισχύ 75 – 114 ίππους, Ωφέλιμο φορτίο έως και 810 κιλά, από 17.183 ευρώ

Kοινοποίησε το »

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Kοινοποίησε το »