Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες, εξακολουθούν να αποτελούν ένα μεγάλο δέλεαρ για τους υποψήφιους ιδιοκτήτες ενός μοντέλου της κατηγορίας των Pick-Up.

Fiat Strada: Ωφέλιμο φορτίο έως και 705 κιλά, Κατανάλωση: 5,2 λτ./100 χλμ, από 17.180 ευρώ

Βest Buy επιλογές στα Pick-Up

23.157 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2014)

Η συνεχιζόμενη κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, έχει επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις και στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών (Pick-Up) καθώς οι συνολικές πωλήσεις τους έχουν υποχωρήσει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν παρά το γεγονός ότι το Toyota Hilux εξακολουθεί να αποτελεί την κορυφαία επιλογή τόσο της εν λόγω κατηγορίας όσο και στο σύνολο της αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών. 
Ωστόσο, τόσο το ιαπωνικό μοντέλο όσο και τα Isuzu D-Max και Nissan Navara που ακολουθούν στις νέες ταξινομήσεις για το σύνολο του 2013, εμφανίζουν μικρή ή μεγάλη ποσοστιαία μείωση των πωλήσεων τους σε σχέση με το 2012. 
Το ίδιο ισχύει και για το Mitsubishi L200 που συμπληρώνει την κορυφαία 5άδα ενώ, μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο εκπρόσωπος της Fiat Professional, η νέα γενιά του Strada η οποία, κατά τη διάρκεια του 2013 κατάφερε να αυξήσει τις νέες ταξινομήσεις της κατά 36,46% σε σχέση με το 2012 και να ανέλθει στην 4η θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα Pick-Up. Όπως πάντα, οι εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες, το ωφέλιμο φορτίο ακόμη και άνω του 1,0t. αλλά και ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας εξακολουθούν να αποτελούν τους βασικούς λόγους απόκτησης ενός Pick-Up, δεδομένης και της ιδιαίτερης μορφολογίας του ελληνικού εδάφους σε σχέση με άλλες χώρες. 

Fiat Strada: Η εναλλακτική πρόταση στα Pick-Up
Τo νέο Fiat Strada αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση στην κατηγορία των Pick-Up χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του και τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων (από 138gr/km) του 1.300άρη πετρελαιοκινητήρα με τον οποίο εφοδιάζεται. Διαθέσιμο πλέον και με 4θέσιες εκδόσεις, το Fiat Strada είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος από 1.685 – 1.982 χλστ. ενώ το μέγιστο πλάτος της καρότσας του ανέρχεται στα 1.300 χλστ. Παράλληλα, με το μεικτό βάρος του οχήματος να ανέρχεται στα 1.915 κιλά, το ωφέλιμο φορτίο του ιταλικού Pick-Up ορίζεται στα 630 – 705 κιλά ανάλογα με την έκδοση. Σε κάθε περίπτωση, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας καθώς και η χαμηλή τιμή αγοράς του, καθιστούν το Fiat Strada μια ιδιαίτερα προσιτή και παράλληλα αποδοτική επιλογή στην κατηγορία. 


 Fiat Strada: Ωφέλιμο φορτίο έως και   705   κιλά, Κατανάλωση: 5,2 λτ./100 χλμ, από 17.180 ευρώ

Fiat Strada: Ωφέλιμο φορτίο έως και 705 κιλά, Κατανάλωση: 5,2 λτ./100 χλμ, από 17.180 ευρώ

Kοινοποίησε το »

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Kοινοποίησε το »